TPF filmpje – Movie Park Germany Horror Fest 2015

In deze artikelreeks van de Themeparkfreaks staan onze eigen filmpjes centraal. Op ons YouTube-kanaal kan je genieten van verschillende on-rides, parkfilmpjes en shows. In deze artikelreeks gaan wij wat uitleg geven over het filmpje dat je te zien krijgt. Starten doen we met Movie Park Germany Horror Fest 2015.

 

Elk jaar kan je in Movie Park Germany in oktober genieten van de Horror Fest dagen. Deze dagen zijn steevast op donderdag, vrijdag en zaterdag. Het park is dan open tot 22.00u en het is er een waar horrorfeest. Ook wij trokken dit jaar naar het Halloween event van het park en we maakten er een filmpje van.

Tijdens dit event kun je genieten van 6 mazes, 2 shows en verschillende attracties. De 6 mazes zijn: Deathpital, Infected, The Slaughterhouse, Evil Dead, Circus of Freaks en Baboo Twister Club. Elke maze heeft zijn eigen thema. In het filmpje hebben wij geprobeerd om de horror ervaring weer te geven. De muziek die u hoort is een deel van de soundtrack van de film Cape Fear. Je kan deze soundtrack ook herkennen van The Simpsons. In de serie wordt deze soundtrack altijd gebruikt bij Sideshow Bob.

Op het einde van het filmpje hoor je het lied Dominique van Sœur Sourire. Wij hebben dit gedaan omdat je tijdens het spookhuis Circus of Freaks een klein stukje hebt waarbij ze deze muziek spelen. Op het einde van het filmpje zie je een zwaaiende clown die je een duim omhoog geeft, wel dat personage was zo goed gedaan in combinatie met Dominique van Sœur Sourire dat wij dit er toch zeker wou insteken.

Ik zou zeggen geniet ervan.