Nieuwe uitbreidingen voor Disney’s Hollywood Studios

Nog maar net werd het nieuws bekend gemaakt over de grootse plannen met Star Wars in de Disney parken, toch komt er nog meer nieuws voor de Disney’s Hollywood Studios. Het Toy Story gebied zal een grote uitbreiding krijgen met nieuwe attracties.

Slinky Dog attractie: De eerste uitbreiding wordt een familievriendelijke achtbaan. Deze nieuwe achtbaan wordt er eentje van de bekende Slinky Dog, waar je in Disneyland Parijs al een rupsmolen van kan terugvinden.  Op de rug van een Slinky Dog, zal je doorheen een nieuw land rijden gevuld met heel wat speelgoed.

Alien Saucers attractie: de groene wezentjes uit de films nemen de bezoekers mee voor een ritje op een van hun vliegende schotels.

Toy Story Mania: de gasten kunnen hier in een Toy Story videogame, gemaakt door Midway, schieten op 3D-objecten. Deze populaire attractie wordt uitgebreid met een extra track.

De uitbreidingen voor Toy Story Land zouden klaar moeten zijn tegen 2018.

Enkele concepttekeningen.

 

Bron en foto’s; insidethemagic