Extra allerlaatste Zoomeravond in Dierenpark Emmen

De allerlaatste Zoomeravond van Dierenpark Emmen op vrijdagavond 14 augustus is helemaal uitverkocht. De avond is exclusief voor abonnementhouders van het park en die meldden zich massaal aan. Daarom heeft het park besloten een extra Zoomeravond voor de abonnementhouders te plannen op vrijdagavond 11 september 2015. 

De allerlaatste Zoomeravond in Dierenpark Emmen is een avond vol bijzondere en exclusieve activiteiten. Denk hierbij aan kijkjes achter de schermen die nog niet eerder aangeboden zijn, zoals een bezoek aan de vlinder- en plantenkweek. Deze avond is speciaal voor abonnementhouders van Dierenpark Emmen / WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Zij kunnen zo hun zomervakantie afsluiten in het park, welke in 2015 voor het laatste jaar geopend is. Vanaf 25 maart 2016 opent WILDLANDS Adventure Zoo Emmen haar deuren.

De abonnementhouders moeten zich via de website van het park aanmelden voor de Zoomeravond. Al snel werd duidelijk dat abonnementhouders hier massaal heen willen. Op donderdagochtend was de avond volledig volgeboekt. Daarom is er nu een extra datum, op vrijdagavond 11 september, ingelast.