Dreamland Margate heropent op vrijdag 19 juni

Jarenlang hadden enkele enthousiastelingen de droom om Dreamland Margate ter heropenen. Fondsen werden gezocht en enkele maanden geleden konden ze uiteindelijk beginnen aan het heropbouwen van die droom/park.

Het park heeft al een behoorlijke geschiedenis achter de rug tot het plots zo ver kwam dat het park moest sluiten. Een prachtige houten achtbaan bleef iconisch in het park aanwezig, maar stond te vervallen. Die houten achtbaan is ondertussen volledig heropgebouwd.

Het park zal op vrijdag heropenen met een groots opgezette ceremonie, die wordt afgesloten met een knallend feest genaamd: Hullabaloo. Dit zal gepaard gaan met heel wat optredens van plaatselijke en niet zo plaatselijke artiesten.

Het park zal bij opening een 20tal attracties aanbieden waaronder de houten achtbaan Scenic Railway die oorspronkelijk gebouwd werd in 1920. Counter Culture Caterpillar, een zogenaamde Wacky Worm en de onlangs tweedehands aangekochte Wild Mouse.