Fort Fun heeft heel wat in petto voor het nieuwe seizoen

Op 3 april opent het pretpark “Fort Fun” weer de deuren voor het publiek.

Dit jaar zal het park een nieuwe indoor attractie openen “FoXDome”, een Interactieve “XD Motion Ride” van “Triotech”.  Deze zal naast de achtbaan “Devil’s Mine” worden gebouwd. Uitgerust met een 3D-bril en lasergun kunnen telkens 16 gasten plaats nemen in de attractie. Vervolgens moeten ze op een groot scherm punten verzamelen door zoveel mogelijk doelen te raken. Maar het is niet zo simpel als het klinkt, de stoelen bewegen namelijk mee .

FoXDome_cmyk

Daarnaast ervaart men verschillende  licht, wind en geluidseffecten. De stoelen bevinden zich op een hoogte van 1m om voldoende bewegingsruimte te creëren.

Er zullen 2  verschillende versies aan bod komen: “de Verboden Mijn” en “Los Banditos ‘. Beide programma’s passen heel goed in het Wilde Westen-thema. In elke versie zitten extra bonuspunten.

Opnieuw dieren het park. 

Tiere_im_FORTFUN_cmyk

Onder meer  “Duitse reuzen (grote konijnen)”, lama’s, schapen en Canadese ganzen zullen te bezichtigen zijn. Op de kinderboerderij zal groot en klein kunnen kennis maken met de leuke geitjes.

De jongste bezoekers onder ons kunnen zich vanaf 3 april vermaken met de nieuwe poppenshow  ” Sheriff fuzzy”

Puppentheater_cmyk

De nieuwe poppenshow is lang niet de enige nieuwe show. Vanop de”Santa Fe Express (treinrit doorheen het park)”  en in de show-Arena zal je de  “Doc Smith Show”  en “Het geheim van de Zilver Mijn” kunnen aanschouwen.

Rio_Grande2_cmyk

De  Rapid River “Rio Grande” wordt ook stevig aangepakt. De attractie krijgt een deftige renovatie en zal hier en daar voorzien worden van nieuwe elementen.

Verder zal het park dit jaar ook tien extra openingsdagen kennen tijdens de week.