80 jarig Duinrell schrijft op Facebook bijzondere fotowedstrijd uit

Vakantie- en attractiepark Duinrell, dit seizoen met het motto ’80 jaar familieplezier’, schrijft voor alle Duinrell-fans vanaf begin mei tot de herfstvakantie een bijzondere fotowedstrijd uit.

 

Jubileum fotowedstrijd

Facebook gebruikers kunnen hun herinnering aan Duinrell delen via de applicatie op de Duinrell- profielpagina. Een te uploaden favoriete foto van deze herinnering uit het verleden met  een kort onderschrift (of anekdote) wordt met alle Facebook gebruikers gedeeld. Vervolgens kunnen Facebookers hun stem uitbrengen op de leukste foto. De foto-inzenders kunnen ook hun vrienden stimuleren om op hun inzending te stemmen.

De vijf foto’s met onderschrift, die de meeste stemmen krijgen, winnen een lang weekend in een Duingalow op Duinrell voor het hele gezin in seizoen 2016.

Om de actie levendig te houden kiest de directie van Duinrell elke maand een winnaar. Hij/zij ontvangt vier vrijkaartjes voor het attractiepark inclusief Tikibad. De winnende maandfoto wordt op een bijzondere manier op Facebook bekend gemaakt.