Intamin achtbaan voor Marina Park in Istanbul, Turkije

Intamin lijkt tegenwoordig goede zaken te doen in Turkije. In Vialand openden in 2013 al 2 Intamin achtbanen met de namen “Nefesken en Maceparerest. In Ankapark wordt ook een Intamin achtbaan gebouwd, met tien loopings.

 

Istan7

De nieuwe achtbaan zal onderdeel uitmaken van een Marine park aan de Aziatische kant in het zuiden van Istanbul. Het park ligt op een uurtje van het centrum en zal bereikbaar zijn met het openbaar vervoer, via de metro.

Op de conceptarts zien we een Gelanceerde achtbaan van Zierer, in hoeverre dit juis tis valt af te wachten, mogelijk is dit enkel maar een gebruikt om een concept op te stellen, anderzijds is het mogelijk dat er twee achtbanen komen. Een derde mogelijk is uiteraard ook dat onze bron zich vergiste.

 

Volgens RCDB zal de nieuwe achtbaan een LSM lancering krijgen en vergelijkbaar zijn met ISpeed in Mirabilandia te Italië.

Een filmpje van het project werd al vrijgegeven. 

Bron Vertical Horizons