Winterwonderland 2023: Ouwehands Dierenpark

Als de dieren gaan slapen, sta je oog in oog met miljoenen jaren geleden! Ga op reis door de tijd en laat jezelf verwonderen door een wereld vol metershoge dino’s. Een lichtspektakel voor jong en oud.

 

Stap door de tijdstunnel en begeef je in het tijdperk van de dinosauriërs. Laat je verrassen door metershoge lichtkunstwerken van magische planten, vulkanen en de meest bijzondere dieren. Maandenlang werkte het team van kunstenaars uit China aan de handgemaakte lichtobjecten. Een complete avond uit met vurig entertainment, een spannende familieshow en smakelijke horecaspecials. Light Nights ‘Treasures of Time’, een onvergetelijk lichtspektakel.

 

Tijden en tickets

Light Nights ‘Treasures of Time’ start op vrijdagavond 13 oktober en loopt tot en met 27 januari. Bekijk de kalender voor de Light Nights avonden en openingstijden.

 

Prijzen

Je kunt kiezen voor losse Light Nights tickets maar uiteraard kun je ook een bezoek aan de dierentuin overdag combineren met een avondbezoek aan Light Nights. Kies dan voor het combiticket.

 

Light Nights ticket vanaf 10 jaar – €19,00

Light Nights ticket 3 t/m 9 jaar – €16,50

Light Nights ticket t/m 2 jaar – Gratis

Actie: combiticket voor een dagbezoek vanaf 14.30 uur + Light Nights bezoek – €23,00   (51%  korting!)

 

Bron en foto’s: Ouwehands Dierenpark