Winterwonderland 2023: Domein van de Grotten van Han

Elke dag, elk seizoen, verwondert de natuur ons opnieuw en genieten we weer van het buitengewone schouwspel dat ze ons biedt…

 

Om op-en-top te profiteren van de winterse schoonheid op het Domein, bieden we je een extra kans om ons dit eindejaar een bezoekje te brengen. We zijn namelijk geopend van 23 december tot en met 7 januari (behalve op 25 december en 1 januari)!

 

In de Grot

De Grot verwelkomt je ook deze winter in de grootste en mooiste zalen. De Wapenzaal, een van de meest imposante zalen van de Grot, wordt gehuld in een feestelijk, feeëriek kleedje met prachtige kerstdecoratie.

De klank- en lichtshow Origin is deze winter in onderhoud en wordt daarom niet gespeeld tijdens bezoeken aan de Grot.

 

In het Wildpark

Kom deze winter de schitterende bossen en valleien van het Wildpark verkennen! De bruine beren zijn intussen aan het overwinteren. Hun dagen bestaan uit verschillende fases van slaap en lichte activiteit. Ze komen meermaals per dag hun poten even strekken. De rendieren, poolvossen, wolven, enz. hebben dan weer hun wintervacht aangetrokken. De eerste vorst is ook zichtbaar en twinkelt als kleine diamantjes op de takken en de paden in het Wildpark. Een knap spektakel dat je de hele wintervakantie lang kan beleven!

Je kunt het Wildpark op je eigen ritme te voet ontdekken via het Wandelpad. Of je kan de Safari-car nemen, begeleid door een gids.

 

Kerstmarkt

Nieuw: een gezellige kerstmarkt aan de uitgang van de Grotten! Verwacht allerlei lekkers, handgemaakte spulletjes, verwarmende dranken, heerlijke aroma’s… En dat alles badend in een Scandinavische en Keltische sfeer, ter ere van de winterwende!