Winterwonderland 2023: Boudewijn Seapark

Beleef een dolfijne dag in Boudewijn Seapark Brugge. Tijdens de wintermaanden kun je met het hele gezin genieten van het overdekte aanbod in het dolfinarium, de indoor en de ijsbaan!

 

Kinderen tot 12 jaar leven zich uit in Bobo’s Indoor binnenspeeltuin met 12 coole attracties zoals de klimvulkaan, botsauto’s, zweefmolen, survival parcours en een coole kinderdisco! Ouders kunnen ondertussen genieten van een lekkere snack op het indoor terras.

Ontdek ook de grote overdekte ijsbaan van maar liefst 60 x 30 meter, waar de hele familie gezellig kan schaatsen! Geniet van een gezellige sfeer dankzij het prachtig nieuw winterdecor en magische verlichting. Voor kleintjes zijn er grappige zeehond-duwhulpjes beschikbaar en schaatsen met dubbele ijzers. Geniet van een lekkere warme chocomelk of glühwein in de ijsbar.

Kers op de taart beleef je in het overdekte dolfinarium. Geniet van de dolfijnenvoorstelling “EchoMaris” en maak kennis met één van de bijzonderste diersoorten van onze oceanen, de tuimelaar dolfijn. Laat je in deze pakkende live beleving verrassen door hun kracht, elegantie en buitengewone talenten. Dankzij wondermooie natuurbeelden op een gigantisch videoscherm maak je kennis met hun onderwaterwereld en de andere dieren die daar wonen. Maar deze voorstelling maakt je ook bewust van hun bedreigingen, de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen…


Met betoverend theaterstuk tijdens de gloednieuwe Kerstvoorstelling met dolfijnen
Ontdek tijdens de kerstvakantie de magie van de diepe zee in de fonkelnieuwe kerstvoorstelling in het dolfinarium. Deze betoverende dolfijnenvoorstelling, gecombineerd met een meeslepend theaterstuk, belooft een boeiend en leerzaam avontuur voor het hele gezin. Maak kennis met de charmante zingende zeemeermin Ziziana en haar vrienden van de zee. Ontmoet de grappige rog Rogier, het slimme zeepaardje Zop en het hilarische duo Zeehond & Zeeleeuw in dit verhaal vol humor, ontdekkingen en bewustwording, terwijl de dolfijnen je betoveren met adembenemende sprongen.

De prachtige kostuums en handpoppen laten de zeemeermin en zeedieren schitteren, terwijl de meeslepende muziek de sfeer van de diepe oceaan oproept en de emoties van het verhaal versterkt.

 

 

De kerstvoorstelling loopt van 23 december 2023 tot en met 7 januari 2024.

Reserveer nu jouw dagje uit bij Boudewijn Seapark en duik in de wonderlijke onderwaterwereld van de dolfijnen, zeemeermin Ziziana en haar vrienden uit de zee!

 

Openingstijden
Winterseizoen: 8/11/23 – 03/03/24

Elke woensdag, zaterdag en zondag, van 14u tot 18u.

Dagelijks tijdens de kerstvakantie (gesloten op 24, 25, 31/12 en 1/1), van 11u tot 18u.

Dagelijks tijdens de Vlaamse krokusvakantie (10/02 t.e.m. 18/2/24), van 11u tot 18u.

 

Kassaprijs
Boudewijn Seapark winterticket:  

€ 23,50 voor elke bezoeker vanaf 85 cm