Winterwonderland 2022: Wildlands Adventure Zoo Emmen

 

Eind december kan je in Wildlands terecht voor de WILDNights. Tijdens deze avonden is de Nederlandse dierentuin geopend tot 21 uur en kan je er genieten van opgelichte sculpturen. Daarnaast kan je er ook genieten van nieuwe shows waaronder een indrukwekkende licht- en lasershow op het vernieuwde Mondiala Plein.

 

Vanaf 23 december 2022 tot en met 8 januari 2023 (m.u.v. van 31 december en 1 januari) kan je genieten van WILDNights in Wildlands. De dierentuin gelegen in het Nederlandse Emmen is dan dagelijks geopend tot 21 uur. Tijdens WILDNights wandel je doorheen een sprookjesachtige verlichte jungle, vaar je in het donker over de Rimbula River en klauter je door de toppen van het regenwoud. Wie zich wil verwarmen kan dat aan een kampvuur terwijl je marshmallows roostert. Onderweg loop je enkele muziek spelende goudzoekers tegen het lijf en uiteraard kan je een ritje maken op Tweestryd in het donker. Daarnaast kan je genieten in het Afrikaanse Dogondorp van de lekkerste hapjes en drankjes. Uiteraard kan je ook genieten van de vele dieren in het park.

Ook zijn er verschillende shows te bezichtigen in het park. Zo is er een spectaculaire fonteinenshow met projecties in de Savanne. Voorzien van verlichting en special effects ontstaat er over de totale lengte van de leeuwensteiger een schouwspel van water, licht en muziek. Geniet van fonteinen die maar liefst tot 20 meter hoog kunnen komen. Op het vernieuwde Mondiala Plein kan je genieten van een nieuwe licht- en lasershow. Wie interesse heeft om het park tijdens deze speciale avonden te bezoeken heeft daarvoor een speciaal ticket nodig, dit kost 15 euro. Ook abonnees moeten reserveren!

 

 

bron & foto: Wildlands