Winterwonderland 2022: Walibi Rhône-Alpes

Van 17 december tot en met 31 december kan je in Walibi Rhône-Alpes terecht voor de allereerste editie van Merry ChristWAAA’s. Het park wordt ondergedompeld in de magische sfeer van Kerst en je zal kunnen genieten van heel wat attracties.

 

Walibi Rhône-Alpes zal dit jaar de allereerste editie van Merry ChristWAAA’s organiseren. Dit kerstevenement gaat door van 17 december tot en met 31 december waarop het park, met uitzondering van 25 december, alle dagen open zal zijn. Naast de vele attracties zal je er ook kunnen genieten van de magische sfeer van kerst. Zo zal je in het park heel wat straatentertainment kunnen spotten. Het park biedt daarnaast ook nog een magische kerstshow aan en kan je op bezoek bij de enige echte Kerstman!

 

Tijdens deze winteropening zal het park open zijn vanaf 11u en sluit het zijn deuren om 18u. Op 24 december sluit het park een uur eerder zijn deuren. Walibi Rhône-Alpes is niet het enige park van Compagnie Des Alpes dat zich concentreert op een winteropening. Dit jaar zal ook Walibi Holland geopend zijn tijdens de kerstperiode. Volgend jaar komt daar ook nog Walibi Belgium bij. 

 

bron & Foto: Walibi Rhône-Alpes