Winterwonderland 2022: Walibi Holland

Walibi Holland gaat deze winter de allereerste editie van Bright Nights organiseren. Tijdens de kerstvakantie kan je terecht in het Nederlandse Walibi om te genieten van de Walibi Kerstsfeer. Wanneer het donker wordt gaan de lichten aan om zo de achtbaan sfeervol te verlichten.

 

Deze kerstvakantie wordt extra magisch voor fans van Walibi Holland. Je zal er namelijk kunnen genieten van Bright Nights. Het park wordt sfeervol aangekleed en verlicht. Zo kan je bij iedere achtbaan genieten van een speciale lichtshow. Uiteraard is er ook speciaal entertainment, meer informatie vind je verder in dit artikel.

 

Merlin’s Magic Christmas Castle

Zoals eerder vermeld kan je tijdens de winteropening genieten van de kerstshow in Merlin’s Magic Castle. Helaas is Merlin er tijdens deze kerstshow niet bij, gelukkig heeft zijn uiltje het kasteel overgenomen en kan je er genieten van een kerstparty.

 

Tour de Noël

It’s Christmas Time in Tour des Jardins! De oldtimerbaan is voor de gelegenheid omgetoverd tot een magische rit. Maak een rit in een Christmas Car langs fonkelende lichtjes, sneeuw en versierde kerstbomen.

 

Main Stage

Wie een feestje wil bouwen kan hier terecht. Laat je verwonderen door de vele lichtjes en vele lichtshows. Overdag kan je de parkmascotte hier vinden want hij heeft hulp nodig om het feest voor te bereiden. ‘s Avonds barst het feest pas echt los met live zang, dans en een spetterende licht- en lasershow.

 

Speed Tree Decorating

Wie kerstbomen versieren ook zo’n ellende vindt, zal zich hier kunnen uitleven. De kerstboom hoeft hier niet netjes en strak versierd te zijn, zolang je het maar snel doet. Gooi de lichtjes er dus gewoon in en smijt de ballen gewoon los de boom in. Lelijk is nog nooit zo mooi geweest.

 

Christmas taxi’s (Grote en Kleine)

Bots jij hier mee op de beats? Of laat je afleiden door de vele lichtjes? Zelfs de botsauto’s worden omgetoverd tot een kerstattractie.

 

Santa’s Workshop

Wie even wil bijkomen van al het attractie geweld, zal dat hier kunnen. Want hier kun je spelen, knutselen, snoepen en gewoon even chillen. Daarnaast kan je hier ook lasergamen.

 

Wilderness

In Wilderness kan jij zelf de lichtjes besturen. Stel de lichtjes in naar wens en geniet daarna van alle lichteffecten die jij zonet hebt geprogrammeerd. Je zal in dit gebied ook een wonderlijk wezen kunnen treffen.

 

Entertainment

In het park zal je overdonderd kunnen worden door het vele entertainment. Zo kan je de Twaalfjes (heel ondeugende elfjes) van de Kerstman ontmoeten en loop je enkele winterse figuren tegen het lijf. Daarnaast kun je ook te weten komen of je naam op de Naughty of Nice Lijst staat. Ook Walibi trekt zijn mooiste kerstpak aan om samen met jou op de foto te gaan.

 

Wie naar Bright Nights in Walibi Holland wil gaan kan dat vanaf 26 december, op 8 januari eindigt het evenement. Opgelet, want op 31 december en 1 januari is het park gesloten.

 

bron & Foto: Walibi Holland