Winterwonderland 2022: Taunus Wunderland

Tot en met 8 januari 2023 kan je terecht in Taunus Wunderland voor Winterwonderland. Het park zit in deze periode in een winters jasje en zet vol in op de kerstsfeer. Zo is er een schaatsbaan, een wensboom en kan je natuurlijk op de foto met de kerstman.

 

Winterwonderland is van start gegaan in Taunus Wunderland. Tijdens deze winterse opening kan je terecht in het park voor een heleboel activiteiten in een winters jasje. Zo heeft het park een overdekte schaatspiste en er is natuurlijk een kerstmarkt waar je kan genieten van allerlei lekkernijen en warme dranken. Wie een wens heeft, kan deze op een papiertje invullen en hangen in de wensboom. Ook de kerstman is van de partij en uiteraard kan je met hem op de foto en deelt hij cadeautjes uit. Wanneer de kinderen zich amuseren met de kerstman kunnen de ouders zich ontspannen aan de kerstbar in de wintertent.

 

Het park is tot en met 8 januari 2023 geopend, dit op elke zaterdag en zondag. Tijdens plaatselijke vakantieperiode is het park dagelijks open. Enkel op 24, 25 en 31 december is het park gesloten. Ook op nieuwjaarsdag kan je niet in het park terecht.

 

 

bron: Taunus Wunderland

Foto: TPF