Winterwonderland 2022: Plopsaland De Panne

Vanaf 26 november kan je genieten van Winter Magic in Plopsaland De Panne. Het park is tijdens deze periode omgetoverd tot een sfeervol winterpark waar je kan genieten van kerstbomen en natuurlijk veel lichtjes. Plopsaland komt daarnaast met enkele leuke activiteiten tijdens de kerstperiode.

 

Plopsaland De Panne is van 26 november 2022 tot en met 8 januari 2023 omgetoverd tot een sfeervol winterpark. In het gehele park vind je kerstbomen, kerstballen en natuurlijk veel lichtjes. Wie koud heeft, kan zich verwarmen aan een warme chocomelk of aan de knisperende kampvuren. Ga op de foto met de kerstman en geniet van de vele attracties in het park.

 

Luminaria

Wanneer de avond valt kan je aan de gevel van Mayaland genieten van Luminaria. Deze magische projectieshow zorgt voor een feeëriek decor in combinatie met muziek, licht en speciale effecten.

 

Lichtfestival

Ook het lichtfestival is opnieuw van de partij. Net zoals voorgaande jaren kan je opnieuw genieten van verlichte sculpturen. Samen met de honderden andere lichtjes wordt het ‘s avonds extra sfeervol.

 

New Year’s Eve

Op oudejaarsavond is Plopsaland geopend tijdens een speciale feestavond. Vanaf 18u30 is het park geopend en kan je genieten van shows en entertainment. Samson & Marie geven een knallende optreden en ook DJ Zina zorgt voor een leuk feestje. De hele avond is er magische animatie en wanneer het nieuwe jaar begint kan je genieten van het vuurwerk. Daarna nemen Kobe Ilsen en Viktor Verhulst het over en zorgen voor een leuk nieuwjaarsfeest. Opgelet voor deze avond heb je een speciaal eventticket nodig, ook wanneer je een abonnement hebt voor de Plopsa-parken.

 

bron & foto: Plopsaland De Panne