Winterwonderland 2022: Phantasialand

Op 19 november startte het winterseizoen in Phantasialand. Het winterse programma heet naar jaarlijkse gewoonte Wintertraum en ook dit jaar heeft het park weer een paar leuke shows en activiteiten op de planning staan.

 

Van 19 november 2022 tot en met 29 januari 2023 kan je weer genieten van Wintertraum in Phantasialand. Het hele park is dan prachtig versierd om zo de warme sfeer van kerst te creëren. De attracties blijven operatief zolang de temperaturen niet onder de -10° duiken en er worden wederom prachtige shows vertoond in het park.

 

Op de Kaiserplatz zal je traditioneel een kerstmarkt terugvinden waar je kan genieten van allerlei lekkernijen. Drink een glas Duitse Glühwein, Oostenrijkse Kaiserschmarrn, de Finse gerookte zalm Flammlachs of een stevig bord boerenkool met worst. Uiteraard zal je in het park wederom gigantisch veel lichtjes terugvinden zowel in themagebieden Berlin als in het Chinese gebied.

 

Show in Phantasialand

Phantasialand presenteert tijdens Wintertraum maar liefst 4 shows. Als eerste is er Der Goldene Faden (De Gouden Draad), waar je wordt meegenomen op een reis door de tijd. Het verhaal wordt verteld aan de hand van muziek en acrobatiek. In Arena de Fiesta kun je dan weer terecht voor een schaatsshow.

Alle Jahre Wieder (Elk Jaar Weer) is een grappige en gezellige familieshow op het ijs.

Ook in het in Silverado Theatre wordt er deze winter een nieuwe show vertoond. Wat je er mag verwachten houdt het park nog even geheim. Wel mag je een mystieke maar toch fantastische show verwachten vol met kippenvelmomenten.

Als laatste kun je bij de wildwaterbaan Chiapas genieten van een show met vuur en licht. Tussen de rotsen van Chiapas word namelijk het verhaal van de wisselende seizoenen verteld. De grenzen tussen fantasie en realiteit vervagen, terwijl je ondergedompeld wordt in een wereld van beelden. Opgelet, bij slecht weer kan deze show afgelast worden.

bron & Foto: Phantasialand