Winterwonderland 2022: Gröna Lund

Van december tot januari kan je terecht in het Zweedse pretpark Gröna Lund voor Winter Wonderland. Het park krijgt er magisch winterjasje en het zal er vollopen met sprookjesachtige wezens. Wanneer het donker wordt, zal het park stralen door de vele lichtjes.

 

Vanaf 2 december 2022 kun je genieten van Winter Wonderland in Gröna Lund. Tot en met 8 januari 2023 zal het park een volledige transformatie ondergaan en word je ondergedompeld in de winterse sferen. Geniet in het donker van de vele lichtjes en ontmoet sprookjesachtige wezens. Bij Lilla Området kom je terecht in de magische wereld van Alice in Wonderland en het winterland van Narnia. Ook bij Stora Området kan je terecht voor een winterse ervaring. Je kan er een glijbaan van sneeuw vinden, waar je met banden vanaf glijdt. Fans van Après-ski kunnen terecht in het Tiroolse gebied. Het Tiroolse restaurant wordt namelijk omgetoverd tot een sfeervol alpendorp waar een deejay zorgt voor een leuk feestje.

Het park beloofd een onvergetelijke lichtjeservaring van wereldkwaliteit. De lichtjes zullen samen met muziek zorgen voor een prachtig spektakel. In het park zal je ook kunnen genieten van winterse gerechten en drankjes. Denk maar aan glühwein en fondue. Winter Wonderland wordt 1 van de grootste investeringen van het park. Half september start de ticketverkoop.

 

bron & foto: Gröna Lund