Winterwonderland 2022: Freizeit-Land Geiselwind

Het Duitse pretpark Freizeit-Land Geiselwind zal voor het eerst een winteropening organiseren. Het park plande dit al twee jaar, maar door de coronapandemie lukt het nu pas echt te openen. Op 26 november 2022 ging dit winterse evenement van start waarvan je nog kan genieten tot 15 januari 2023.

 

Wie in de winter Freizeit-Land Geiselwind bezoekt, kan plaatsnemen in een selectie van attracties, want niet alle attracties zullen geopend zijn. Verder is er een gevarieerd aanbod aan animatie en kan je genieten van lekkernijen als warme Glühwein of punch, vers gebrande amandelen, diverse koffiespecialiteiten en vele andere. Ook kan je smullen van warme gerechten zoals Aziatische rijst uit het Verre Oosten, pastagerechten en goulash.

Ook schaatsen op een echte ijsschaatsbaan staat op het programma. Tijdens deze dagen kan je ook luisteren naar gospel- en kerstconcerten van Oliver Schott feat. Golden Gospel Choire en komen ijsprinsessen Anna en Elsa langs. Op sommige dagen vindt er een vuurwerk plaats en kan je de kerstman ontmoeten.

Op kerstavond en oudejaarsavond zal het park gesloten zijn.

 

 

Bron en foto’s: Freizeit-Land Geiselwind