Winterwonderland 2022: Energylandia

Het grootste pretpark van Polen, Energylandia, zal ook deze winter geopend zijn. Uiteraard steekt het park dan in een winters jasje en zal u er kunnen genieten van de kerstsfeer. Winter Kingdom gaat door van 26 november 2022 tot en met 8 januari 2023.

 

Ook dit jaar zal Energylandia zijn deuren openen in de winter. Na een succesvolle winteropening vorig jaar, presenteert het Poolse park zijn plannen alvast voor de winteropening van dit jaar. Het winterevenement krijgt de naam Winter Kingdom en gaat door van 26 november 2022 tot en met 8 januari 2023. Het park zal versierd zijn met decoratie en kerstbomen. Wie zich wat wil verwarmen tijdens de koude dagen zal dat kunnen bij 1 van de vele vuren en haarden in het park. Wie nog op zoek is naar een leuk kerstcadeau, zal dat misschien vinden in 1 van de vele kraampjes op de kerstmarkt. Daarnaast kan je ook op de foto met de kerstman en zal er een workshop peperkoek versieren aangeboden worden in het park.

 

Wie aan winter of kerst denkt, denkt misschien automatisch aan lichtjes. Ook daar heeft het park aan gedacht want met The Garden of Lights, presenteert Energylandia de grootste lichttuin van Polen. Uiteraard mag ook de schaatsbaan niet ontbreken. Wie liever niet schaatst, kan zich misschien amuseren op de Snowtubing. Een glijbaan gemaakt uit sneeuw en ijs, waar je met banden vanaf glijdt. Ten slotte zal het park ook kerstshows en een heuse winterparade aanbieden. Het beloven alvast gezellige dagen te worden in Winter Kingdom.

bron & foto’s: Energylandia