Winterwonderland 2022: Efteling

Voor de 24e keer op rij maakt Efteling zich klaar voor de Winter Efteling. Op 14 november 2022 is het attractiepark weer omgetoverd tot een waar winterparadijs met knisperende Vreugdevuren, sfeervolle guirlandes en duizenden lichtjes. Zoals vertrouwd krijgen de attracties en Efteling-bewoners een winters jasje. De Warme Winter Weide, een nostalgische winterse weide met horeca en entertainment, wordt uitgebreid met een niet-overdekte schaatsbaan. Efteling-bezoekers kunnen tot en met 5 maart 2023 van de Winter Efteling genieten.

 

Op de Warme Winter Weide is dagelijks extra entertainment en hartverwarmend muzikaal aanbod te vinden. Onder meer Pardoes en Pardijn verwelkomen kinderen in de arrenslee en Fay de Fee en Pinokkio proberen het te laten het sneeuwen. Bezoekers kunnen zich laten verwarmen door de muziek van Zang & Gelukkig en vanaf 10 december zorgen Mijnheer en Mevrouw Tijd, van theatershow CARO, in weekenden en vakanties voor een Wonderful Wintertime met winterse liedjes. In het ’s avonds prachtig verlichte Sprookjesbos is een nieuw Heksenkamp te vinden en Parkshow Raveleijn is de gehele Winter Efteling meerdere keren per dag te bezoeken. Iedere dag wordt spectaculair afgesloten met de kleurrijke watershow Aquanura.

 

Oud & Nieuw feest

Oudjaarsavond wordt ook dit jaar sprookjesachtig gevierd in de Winter Efteling. Tussen 19.00 en 01.00 uur is er een feestelijke avondopenstelling met live entertainment. Meer informatie over het programma en de ticketverkoop is vanaf november terug te vinden op efteling.com. 

 

Sprookjesachtig overnachten

Wie extra lang van Winter Efteling wil genieten kan overnachten in het Efteling Hotel, vakantiepark Efteling Loonsche Land of vakantiepark Efteling Bosrijk. Overnachten in de Efteling is altijd inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark.

 

Kijk voor een gedetailleerd overzicht van het aanbod en openingstijden op efteling.com.