Winterwonderland 2022: Disneyland Paris

Disneyland Paris heeft onlangs het kerstprogramma bekendgemaakt. Het evenement, Disney’s Enchanted Christmas start op 12 november 2022 en loopt ten einde op 8 januari 2023. Het park krijgt er een magisch en sfeervol kerstjasje en er zijn leuke shows en parades.

 

Van 12 november 2022 tot en met 8 januari 2023 kun je in Disneyland Paris terecht voor Disney’s Enchanted Christmas. Ook de 30ste verjaardag van het park zal nog worden gevierd. Bij het betreden van het hoofdpark zal je een gigantische kerstboom zien staan met allerlei leuke kerstdecoratie.

Mickey and his Sparkling Christmas Parade

Geen kerst in Disney zonder een leuke kerstparade dus komt “Mickey and his Sparkling Christmas Parade” terug. De parade werd in 2021 gemaakt en bestaat uit 5 lichtgevende praalwagens. De praalwagens tonen elk een iconische scène uit een Disney-film of sprookje. Het hoogtepunt van de parade wordt het moment waarop de praalwagens stoppen en de figuren de kerstboom extra gaan verlichten.

 

Let’s Sing Christmas

In Discoveryland zal iedere dag de “Let’s Sing Christmas” show doorgaan. Tijdens deze show zing je samen met Mickey en zijn vrienden de leukste kerstliederen. De show is te zien op het Videopolis podium.

Verder kun je in beide parken speciale kerstsouvenirs terugvinden. Ook het horeca aanbod zal aangepast zijn naar een feestelijke stemming. Iedere avond kun je in het hoofdpark genieten van “Disney Illuminations” en “Disney D-light”. In het park kan je ook heel wat iconische Disney-figuren ontmoeten voor een meet-en-greet, uiteraard kan er ook een foto genomen worden. Disneyland zal wederom een speciale feestavond organiseren op 31 december, om zo het jaar in stijl af te sluiten en het nieuwe jaar met een groot feest te starten.

 

bron & foto: Disneyland Paris