Winterwonderland 2022: Attractiepark Slagharen

Winter Slagharen start op 10 december. Het attractiepark is van 10 t/m 18 december op zaterdag en zondag geopend. Tijdens de kerstvakantie van 24 december 2022 t/m 8 januari 2023 is het attractiepark dagelijks geopend.

 

Attractiepark Slagharen is vanaf 10 december helemaal ondergedompeld in winterse sferen. Hiervoor wordt gezorgd door ontelbare lichtjes, sfeervolle versiering en een magische wensboom. Een mooi overzicht over deze versieringen kan je krijgen vanuit het reuzenrad. In het park kan je genieten van een warme chocolademelk of Glühwein of je schaatsen aantrekken en schaatsen op de overdekte ijsbaan.

 

Randy & Rosie: Het mirakel van Wishaka

Het Mirakel van Wishaka staat in het teken van de wensboom, deze hangt vol met wensen. Randy heeft ook een wens. Maar het gaat helemaal mis als zijn wens in vervulling gaat. Randy & Rosie willen dat de wens wordt teruggedraaid. Maar dat gaat niet zomaar. Ze vallen van het ene avontuur in het andere. Benieuwd hoe het afloopt?

 

Oud en Nieuw

Wie dit jaar op een speciale wijze wil afsluiten is daarvoor ook welkom in Slagharen. Enkele attracties zullen tot 20 u geopend blijven en verder staan er feestelijke activiteiten op de planning.

  • 19u00 Red Bandit Dance Party in de Music Hall
  • 19u30 Family Game Show in de Music Hall
  • 20u30 Super Bingo in de Music Hall
  • 21u30 Live DJ op het Fonteinplein
  • 23u50 aftelmoment met Randy & Rosie
  • 24 uur Vuurwerkshow

 

Bron en foto: Slagharen