Winterwonderland 2019: Plopsaland De Panne

Tijdens Winter Magic transformeert Plopsaland De Panne in een magisch winterlandschap met wel honderden kerstbomen, kleurrijke kerstballen en duizend-en-één betoverende lichtjes. Droom weg bij deze feeërieke winterse scenes of ga een rondje schaatsen op de ijspiste op het Dorpsplein.

 

Mag het toch ietsje warmer? Breng dan een bezoekje aan Mayaland Indoor, verwarm je aan de knisperende kampvuren of een warme chocomelk! ’s Avonds kan je genieten van de Winter Parade (vanaf 21/12) met fonkelende verlichte kostuums van de kerstelfjes, tinnen soldaatjes en andere kerstfiguurtjes.

 

Een coole winter met al je Ketnet-helden!

Ketnet komt naar je toe met Ketnet Kerst. Kom genieten van een magisch lichtfestival en knisperende kampvuren. Ontmoet de cast van Nachtwacht en neem een te gekke foto met de muzikale bende van #LikeMe. Test talloze attracties en sluit de dag af met een spetterende vuurwerkshow!

 

Dit gaat door van 26 december 2019 tot 30 december 2019

 

Wegdromen bij een feeëriek schouwspel!

Tijdens Winter Magic in Plopsaland De Panne moet je zeker een bezoekje brengen aan het kleurrijke Lichtfestival op de Big & Betsy Hoeve. In de hele zone ontdek je magisch verlichte sculpturen met je Plopsa-vriendjes in de hoofdrol!

 

Gaat door op volgende dagen