Winterwonderland 2017: Toverland

O, wat is het hier gezellig! Toverland in de winter is in één woord: genieten! Terwijl de Tiroolse jodelmuziek vanuit de Oostenrijkse Biergarten klinkt, maak je een rit in Maximus’ Blitz Bahn. Van al dat klimmen en klauteren in Land van Toos word je wel een beetje moe. Tijd voor een dampende beker chocolademelk. Gaan we daarna weer door met spelen!

 

Nog één ritje!

Vanaf 6 november 2017 start de winterse magie in Toverland. Beide overdekte themagebieden, Land van Toos en Magic Forest, zijn het hele jaar geopend. Hoezo zou je in de winter thuis blijven zitten? Ga erop uit met het hele gezin! In deze sfeervolle ambiance heb je een fantastische dag vol magische momenten en winterse gezelligheid. Iedereen is in opperbeste stemming, het is goed toeven hier.

 

Genoeg attracties zijn open

Ook al zijn Magische Vallei en Troy Area in diepe winterslaap, er is nog steeds heel veel te beleven in Toverland. Duikel van boven naar beneden in Morrel Hopper, ga op volle snelheid van de vele glijbanen die Land van Toos rijk is of test de nieuwe uitvinding van Maximus Müller: een elektronische bobsleebaan waarbij je zelf kunt bepalen hoe hard je gaat. Winter in Toverland is fantastisch voor het hele gezin!

 

Een magische dag in de kerstvakantie

Het is Kerst. De mooiste tijd van het jaar. Tijdens de Magische Winterweken in de kerstvakantie (23 december 2017 t/m 7 januari 2018) wordt Toverland versierd met dennenbomen, kerstballen en lampjes. In Land van Toos en Magic Forest is er volop vermaak en extra entertainment. En dat is nog niet alles. In de winter is alleen tijdens de Magische Winterweken ook Troy Area geopend! Het moment voor een extra betoverende rit in Troy. Kom in de donkere dagen rond Kerst en Oud en Nieuw naar Toverland en maak er jullie mooiste dag van.

 

Beleef het Winterbal in Land van Toos

Je wordt op koninklijke wijze verwelkomd door de Vorstheer en zijn Vorstdame. Zij zorgen voor al het sneeuw en ijs dat Toverland bedekt in de kerstvakantie. Hun liefde voor de winter is overal voelbaar, zelfs binnen het overdekte Land van Toos en Magic Forest dwarrelen soms de vlokken naar beneden. Het magische Winterbal gaat beginnen en jij mag helpen! Wat moet er allemaal gebeuren? Alle ijsprinsen en ijsprinsessen moeten worden uitgenodigd. Glinsterende ijspegels mogen worden opgehangen en dan is het tijd voor de WinterWals. Er mag gedanst worden! Het Winterbal is drie keer per dag te bewonderen.

 

Kampvuren, Glühwein en magie

Via een pad van stralend verlichte kerstbomen betreed je de spannende Troy Area waar de snelle houten achtbaan Troy voorbijraast. Even bijkomen van alle koude avonturen? Terwijl de mooiste winterliedjes gezongen worden, kun je lekker marshmallows roosteren. Knus rond het kampvuur. Of ga mee in de warmte en gezelligheid van Toverlands eigen Biergarten. Geniet van een glas Glühwein, dit is de mooiste tijd van het jaar!