TPF filmpje: Wildlands Adventure Zoo Emmen

In deze artikelreeks van de Themeparkfreaks staan onze eigen filmpjes centraal. Op ons YouTube-kanaal kan je genieten van verschillende onrides, parkfilmpjes en shows. In deze artikelreeks geven wij wat uitleg over het filmpje dat je te zien krijgt.

 

Een nieuw park opent in Nederland en bij zo’n opening kunnen de Themeparkfreaks niet ontbreken. Daarom trokken we naar Wildlands Adventure Zoo te Emmen. Deze nieuwe dierentuin heeft naast talloze mooie gebouwen en indrukwekkende dieren ook 3 leuke attracties.

Het park is ingedeeld in 3 gebieden. Jungola , Serenga en Nortica. In het eerste themagebied Jungola kan je een boottochtje maken tussen de olifanten en talloze andere dieren. Bij het Serenga themagebied zit je dan weer in een jeep en maak je een safaritochtje. In het laatste themagebied Nortica staat een simulator die je meeneemt op ontdekkingstocht door Antarctica.

Voor het filmpje kozen wij voor de soundtrack van Jurassic park, hoewel je in het park geen echte dino ’s tegen komt (Alleen maar 3D dino ’s), vonden wij toch dat dit park de zelfde grootsheid uitstraalde als het Jurassic Park in de gelijkmakende films.