TPF-Filmpje Plopsa Indoor Coevorden 2015

In deze artikelreeks van de Themeparkfreaks staan onze eigen filmpjes centraal. Op ons YouTube-kanaal kan je genieten van verschillende on-rides, parkfilmpjes en shows. In deze artikelreeks gaan wij wat uitleg geven over het filmpje dat je te zien krijgt. Vandaag nemen we je mee naar Plopsa Indoor Coevorden.

In de zomer trokken de Themaparkfreaks naar Nederland, meer bepaald naar het verre ‘Plopsa Indoor Coevorden’. Het kleine maar gezellige park ligt vlakbij Center Parcs ‘De huttenheugte’ en is voor gezinnen met jonge kinderen een ideale combinatie.

Ons bezoek aan het park was eigenlijk een combi trip. Later op de dag bezochten we nog Slagharen. Plopsa Indoor Coevorden is een klein park met enkele leuke attracties. Als je denkt dat dit park weinig actie te bieden heeft, dan waarschuwen wij u alvast voor de intensiteit van Anubis.

 

Maar ook de achtbaan ‘Wickiebaan’ en de vuurtoren zijn bijzonder leuke attracties. Kortom Plopsa Indoor Coevorden is een droom van een pretpark voor kinderen. Vandaar ook dat we volgend liedje gekozen hebben. ‘Ik heb een droom’ van ‘ Samson en Gert’ past perfect bij dit park.

Geniet met ons mee van een prachtige wereld.

 

Foto: Themeparkfreaks