TPF filmpje: Parc Saint Paul

In deze artikelreeks staan onze eigen filmpjes centraal. Op ons YouTube-kanaal kan je genieten van verschillende onrides, parkfilmpjes en shows. In deze artikelreeks gaan wij wat uitleg geven over het filmpje dat je te zien krijgt. Vandaag nemen we je mee naar Parc Saint Paul.

 

Dit Franse parkje gelegen in het stadje Saint Paul is een familiepark. Het park heeft een leuke cartoon achtige thematisatie. Zowel de schommelboot L’Arche de Noé als de log Flume Le Dino Splash kregen een zeer mooi uitgewerkt thema mee. De andere attracties in het park moeten het met heel wat minder thema stellen.

Maar daarvoor kom je ook hellemaal niet naar dit park. Je komt voornamelijk voor de unieke achtbanen. Het park heeft immers 2 PAX achtbanen in huis. Zowel Wild Train en Formule 1 zijn toppertjes. PAX is een Russische achtbaanbouwer maar ondertussen bouwen zij geen achtbanen meer.

Voor de muziek kozen we dit keer voor een Frans liedje van Willy William. Het liedje geeft een vrolijke sfeer weer en die vrolijke sfeer vind je ook terug in Parc Saint Paul. Zeker een aanrader met een ruim aanbod qua attracties. Geniet van het filmpje.