TPF filmpje – Bobbejaanland Halloween 2018

In deze video- en artikelreeks van Themeparkfreaks staan onze filmpjes centraal. Op ons YouTube-kanaal kan je genieten van verschillende onrides, parkfilmpjes en shows. Vandaag nemen we je mee naar Bobbejaanland tijdens de Halloween nocturne van 2018.

 

Dat Bobbejaanland al lang Halloween vierde wisten we al. Maar dat ze eigenlijk bij de top horen, dat konden wij dit jaar ontdekken. De spookhuizen waren stuk voor stuk schitterend en op het einde van de dag was het zelf moeilijk kiezen welke nu de beste was. Ze zijn ook allemaal anders, niet qua thema maar vooral qua ervaring.

Vooral Welp en Childhood Fear waarbij kinderland omgetoverd wordt naar een plaats vol horror horen bij de beste in hun soort. Daarnaast zijn er nog tal van scare zone’s en enkele shows waaronder een hypnose show.

Reken daar dan nog toffe attracties bij en een avondopening met vuurwerkshow en je dag kan niet meer stuk. Zeker een aanrader en om de sfeer extra in de verf te zetten kan je hieronder nog naar een filmpje kijken.