Phantasialand: Smokey’s Digger Camp

Smokey’s Digger Camp is een zogenaamd ‘Tipi dorp’. Tipi’s zijn wigwams waarin u kunt overnachten. Direct naast Phantasialand ligt dit grote Indianen Tipi dorp. U waant zich in dit dorp terug in de tijd, de tijd van het wilde westen. Als een echte indiaan kunt u dus nu met het gehele gezin of een grote groep tot 12 personen een leuke rode tent huren.

Elke tent is simpel maar gezellig ingericht. U kunt ervoor kiezen om zelf een hoeslaken en slaapzakken meet te nemen, echter dit kunt u ook huren (men dient dit wel op voorhand te reserveren).

Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig op het Tipi dorp. Er is een receptie, speeltuin, ontbijtruimte en een recreatieruimte met tv en barbecue.

De ligging direct naast Phantasialand is natuurlijk perfect te noemen. Ook beschikt het Tipi dorp over een eigen parkeerplaats. Hier kunt u tegen betaling gebruik van maken. Dus wilt u een keer iets totaal anders ervaren en eens gezellig met het gezin knus in een tent overnachten kies dan voor dit gezellige Tipi dorp.