Pfingstkirmes Geldern: 8 juni 2019 – 11 juni 2019

De Pfingstkirmes in de Duitse stad Geldern, net naast de Nederlandse grens, kan dit jaar alweer een mooie attractielijst presenteren. Zo zullen Piraten Fluss, The Best XXL en Ghost Rider aanwezig zijn. De kermis vindt plaats van 8 juni tot en met 11 juni 2019.

 

Dit jaar zullen er 130 kraampjes naar de Pfingstkirmes van Geldern komen, hiervan zijn er 13 van het type grootvermaak. De kermis vindt plaats op de Ostwall en de Nordwall in het Duitse dorp. Dit jaar pakt de kermis uit met een grote waterattractie, namelijk Piraten Fluss van Heitmann & Schneider.

 

Wie niet bang is van hoogtes en grote snelheden kan terecht in de booster “Jekyll & Hyde” van Thelen of de XXL afterburner “The Best XXL” van Zinnecker. Wie een uitzicht over de kermis wilt krijgen kan terecht in het reuzenrad Movie Star van Landwehrman & Henschel.

 

Wie houdt van thrill rides kan zich uitleven in Ghost Rider van Löffelhardt, een booster 1 van de Duitse fabrikant Huss. Ook de music express “Rock Express” van Eul is van de partij, net zoals de tripride “Magic Fly” van Schmitz. Verder is er de Break Dancer No.1 van Dreher & Vespermann.

 

De volledige attractielijst kan je hieronder terugvinden.

 

Grootvermaak:

7D Kino – Horz (Simulator)

Autoscooter Highway No.1 – Schneider (Botsauto’s)

Big Bamboo – Hempen (Fun house)

Break Dancer No.1 – Dreher-Vespermann (Break Dance)

Geusterhaus – Mikli (Loopspookhuis)

Ghost Rider – Löffelhardt (Huss Booster 1)

Jekyll & Hyde – Thelen (Booster)

Magic Fly – Schmitz (Tripride)

Movie Star – Landwehrman/Henschel (Reuzenrad)

Piraten Fluss – Heitmann/Schneider (Wildwaterbaan)

Rock Express – Eul (Music Express)

The Best XXL – Zinnecker (XXL Afterburner)

Willy der Wurm – Bauermeister (Family Coaster)

 

 

 

Bron: Kermisland