Persoonlijke fiche Yannick

Hoi, ik ben Yannick. Ik ben geboren op 8 juli 1993 en heb een normaal begaafde vorm van autisme. Ik ben afkomstig van Zelem (deelgemeente van Halen) maar woon ondertussen in Hasselt. Als kind ging ik graag naar de kermis. We gingen met het gezin al eens graag naar Bobbejaanland, Walibi of Boudewijn Seapark. Ik deed mijn eerste achtbaankriebels op in de Valkenier, maar mijn liefde voor pretparken begon toen ik kennis maakte met het wereldwijde web. Ik zocht allerlei foto’s op van dieren, boten en van pretparken. Sindsdien probeerden we meermaals per jaar een pretpark te bezoeken. In 2009 ging ik voor het eerst naar Walibi World (nu Walibi Holland) en later dat jaar leerde ik via de media Rollercoaster Friends kennen. Uiteraard schreef ik me in en in 2010 maakte ik met hen mijn eerste trip.