Persoonlijke fiche: Sven Jans

Ik ben Sven geboren in 1988 en woon in de provincie Antwerpen,

Mijn interesses voor pretparken dateren al van in mijn kinderjaren,

In 2003 bezocht ik voor de tweede keer Phantasialand en daar is mijn passie voor pretparken en achtbanen ontstaan,

In 2004, het openingsjaar van Magic Forest bezocht ik voor de eerste keer Toverland een parkje dat een positieve indruk heeft nagelaten, Tot op heden is Toverland nog steeds één van mijn favoriete parkjes, In de zomer van 2012 zat ik met het idee om een fanwebsite op te richten van/over dit parkje wat in het najaar van datzelfde jaar ook gebeurde, Tot op heden ben ik de trotse eigenaar en oprichter van de Toverlandfansite,nl,

Via Bob ben ik bij PT terecht gekomen begin 2013, hem had ik eerder ontmoet tijdens een pretparkbezoekje, De rest van het team heb ik leren kennen op andere tripjes,

Een uitstap naar een park met een tof groepje vrienden onder elkaar maakt van elke uitstap een geslaagd uitstapje, Het leven is 1 groot feest, je moet alleen zelf de slingers buitenhangen,