Persoonlijke fiche: Frederik Boelaert

Ik ben Frederik, geboren en opgegroeid in het fiere Gent. Als kind was het jaarlijkse pretparkbezoekje het hoogtepunt van het jaar! Later als tiener ging ik zelf met schoolvrienden de Belgische parken meerdere keren per jaar bezoeken, en toen ik op internet de buitenlandse pretparken en achtbanen leerde kennen was ik van deze hobby niet meer af te slaan! Later heb ik zelfs nog even in een pretpark gewerkt.

Via internet leerde ik andere pretparkfans kennen en samen met hen begon ik steeds meer pretparken, en veel vaker in het buitenland, te ontdekken. Op een dag besloot goede vriend Timothy Parktrips op te richten waardoor samen naar een pretpark gaan nog makkelijker af te spreken was, en ook heel belangrijk, heel wat nieuwe gelijkgezinde pretparkfans elkaar konden leren kennen.

Samen met enkele vrienden van die Parktrippers werkte ik mee aan de oprichting van de Themeparkfreaks, de site voor al het nieuws uit pretparkwereld.

  • Favoriet pretpark (België): Plopsaland De Panne
  • Favoriet pretpark (wereldwijd): Cedar Point
  • Favoriete achtbaan: Outlaw Run (Silver Dollar City)