Persoonlijke fiche: Benny Coucke

Mijn naam is Benny Coucke. Ik ben geboren in 1971 en woonachtig te Oostende. Ik ben verzot op pretparken, maar in het bijzonder op rollercoasters, de kick dat je daar op krijgt is niet samen te vatten in woorden. Verder bezoek ik zeer graag dierenparken. Beestjes kijken vind ik ontzettend leuk. Natuurlijk trek ik ook de natuur in om zelf dieren te spotten .
Mijn tweede hobby is fotografie, en dit is perfect te combineren met mijn eerst hobby ‘pretparken’. Zo kan ik jullie ook laten genieten van al dat moois uit deze fascinerende wereld.
Ik ben via Bert en Bob bij TPF terecht gekomen. Ze hebben me laten kennis maken met de fascinerende wereld van pretparken en dierentuinen. Nadat ik enkele trips had meegedaan met TPF, besloot ik om me aan te sluiten bij het team.