Hotel Castillo Alcazar – Europa-Park

Dompel je onder in de fascinerende wereld van de trotse Middeleeuwen. Door het mystieke en prachtige interieur van dit kasteel, waan je jezelf als een middeleeuwse ridder voorzien van modern comfort en alle voorzieningen van onze tijd – dit is de Castillo Alcazar.

Restaurants/Bars:

“Buena Vista Club”
:
Deze gezellige bar is gelegen hoog tussen de kantelen van dit prachtige hotel. Op de 9e verdieping van het middeleeuwse “Castillo Alcazar” heeft u vanaf het dakterras een prachtig panoramisch uitzicht over het pretpark en de naburige thema-hotels. Het interieur is gezellig en rustiek, een eerbetoon aan de edele ridders van weleer. De houten balken, glanzende harnassen van stoere ridders en enkele kleine houten paarden brengen je geheel terug in de tijd van jonkvrouwen en ridders. Deze grote bar is opgedeeld in verschillend thema’s: een galerie, een zaal met open haard en een bibliotheek.

Bar
Dagelijks geopend doorheen het gehele seizoen vanaf 20u.

 

Restaurant Castillo: 

Dit restaurant roept de sfeer op van de weelderige middeleeuwse feesten van ridders en edelen. Kandelaars, kaarslicht en massieve houten tafels zorgen voor de juiste sfeer. Zalm, steaks of pittige chorizo salami bijvoorbeeld, het is allemaal aanwezig in het rijkelijk buffet. Ook aan de vegetariërs werd gedacht: heel wat groentjes zoals worteltjes, gestoofde tomaten of aardappelen met rozemarijn.

Nieuw 2015: De vers gegrilde vleesspiesjes worden rechtstreeks naar uw tafel gebracht. Het vlees wordt vervolgens gesneden en je hebt de keuze aan enkele smaakvolle bijgerechten zoals salades, pasta’s en dergelijke.

Geopend gedurende het hele seizoen van 18-22u

Buffetrestaurant (ook lactose-vrij, gluten-vrij, vegetarisch)
Internationaal en Spaanse keuken

 • Bezoekers vanaf 18 jaar zijn welkom in de sauna-afdeling. De fitness-club Fitness & Spa New England (meer dan 400m2 groot) verwelkomt ook sportievelingen vanaf 16 jaar.
 • Tijdens het zomer/winter seizoen zijn sommige attracties speciaal vroeger geopend voor hotelgasten (30 minuten voor de officiële openingstijd van het park). Hotelgasten kunnen het park betreden via de inkom aan de Spaanse hotels.
 • Aankomst is dagelijks mogelijk, inchecken is mogelijk vanaf 15:30 / uitchecken kan tot 11:00.
 • Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet in de restaurants van 07:00-10:00.
  Euromaus (de park-mascotte) en zijn vrienden zullen aanwezig zijn om de kleintjes te begroeten: 07:45-08:45 (zomer) / 08:30-10:00 (wintertijd).
 • Inclusief het gebruik van de Hotel parking en/of pendeldienst (beschikbaar op aanvraag) (dichtstbijzijnde treinstation: Ringsheim)
 • Gratis toegang tot het zwembad en sauna – zonnebank is niet gratis.
 • Gevarieerd animatieprogramma voor jong en oud.
 • Een kinderbedje is op aanvraag beschikbaar (6 € / dag)
 • De prijs voor een eigen bed voor kinderen tot 4 jaar is 15 € / dag.
 • Houdt u er rekening mee dat de stapelbedden in de thema-hotel in Santa Isabel alleen geschikt zijn voor personen met een max. lichaamslengte van 1,75 meter.
 • De receptie balies accepteren de gebruikelijke creditcards (American Express, Diners Club, MasterCard, Visa) en de EC-card betaling – naast contant geld.

Hotelgasten kunnen de volgende valuta bij de receptie balies op de huidige dagtarief veranderen: CAD, CHF, DKK, GBP, NOK, SEK, USD.

 

 • Huisdieren zijn toegestaan mits een toeslag van 13 € / dag na voorafgaande registratie. Dieren zijn echter niet toegestaan in het restaurant en de wellness-gebieden.

Meer informatie over de hotels van Europa-Park kan je terugvinden via de link: http://www.europapark.de/nl/overzicht-hotels