Halloween 2015: Parque Warner

Parque Warner, gelegen te Madrid, staat volledig in het teken van de films. Met achtbanen als Superman, Stuntfall en Batman La Fuga, heeft het park enkele echte toppers. Meestal hangt er in dit park een gezellig, zuiders sfeertje, maar tijdens Halloween verandert die sfeer…

De kleinsten kunnen in het Looney Tunes-gedeelte genieten van een Halloween volledig op hun maat.

El Bosque Animado.

 

In het midden van het park bevindt zich een zone vol avontuur en verrassingen, enkel de dappersten kunnen deze beleven.

In een groot bos helpen de bekende geanimeerde personages van de Warner Factory jou op pad. In het bos wemelt het van de vreemde wezens zoals vogelverschrikkers, heksen, dwergen en feeën.

Eens de bezoekers dit magische bos betreden, kunnen ze speciale plekjes bezoeken, zoals het kasteel van koningin pompoen, het kleine huis van de heks Hazel, een oud kasteel en veel andere, allemaal onder begeleiding van de Looney Tunes.

Terwijl de kleinsten op ontdekkingstocht gaan, zullen de wezens die ze ontmoeten hen op het goede, of niet zo goede pad helpen.

 

Voor Volwassen Halloween fans begint de pret om 18 u.

 

Friday the 13TH: Camp Blood

 

 

Welkom in Crutal Lake, de thuishaven van Jason Voorhees, een bloeddorstige moordenaar, een plek die getekend is door de vreselijke gebeurtenissen die er vorig jaar plaatsvonden. Het kamp ligt er nu verlaten bij en is door bijna iedereen vergeten. Maar alles verandert wanneer een groepje trekkers aan hun lot overgelaten worden op deze gevaarlijke plek. Ze ontmoeten er een mysterieuze man, die nog steeds geschokt is door wat hij gezien heeft, hij waarschuwde hen om deze vervloekte plek niet te betreden, want misschien komen ze nooit meer terug…

Wanneer ze hun weg verder zetten, Krijgt de groep beelden te zien van stervende slachtoffers van Jason Voorhees, die terugkeerde naar het kamp om opnieuw de mensen te bedreigen met zijn scherpe machete, hij hakt op alles in wat op zijn pad komt. De enige hoop die de groep nog heeft is de uitweg te vinden uit dit doolhof. Ze moeten daarvoor door gevaarlijke plekken als de schuur, de hut van Jason, het kampeerterrein, het Crystal meer en het service gebouw. Een tocht van tien minuten leidt je door het hart van deze bloederige plek.

Elm Street: Hell’s Nightmare

Elm Street is een bekende straat in Amerika, maar nog bekender werd ze door het personage Freddy Kreuger, uit de horrorfilms. In deze maze ontdekken de bezoekers de bekendste scenes uit deze filmreeks zoals Springwood Diner, een huis in Elm Street, het High School Restaurant en de Boiler Room.

Je kan in de mazes zien hoe de horrorfilm reëel wordt door optische illusies en spannende momenten vol terreur. Wanneer je deze maze betreedt, zal de adrenaline door je aderen gieren.

Op het einde kan je opteren om de attractie Haunted Hotel te bezoeken of onmiddellijk weer de straat op te gaan.

Horror West: El Pueblo Maldito

 

 

In deze nieuwe innovatie van Parque Warner wordt een van de meest essentiële gevoelens van de mens aangesproken: Angst!

Deze enge tocht zal de bezoekers imponeren door een combinatie van speciale effecten en de nieuwste technologie in een interactief avontuur.

Deze attractie en show is gelokaliseerd in de Old West zone. Elke keer zal dit een andere ervaring zijn. Of dacht je nu echt dat je met één bezoekje kan begrijpen waar het allemaal om draait in het Oude Westen?

Horror West: The Pueblo Maldito is een machine die verhalen vertelt… Een innoverende attractie waarin elke keer andere effecten zijn. Er zijn 16 verschillende settings, elk met hun eigen route.

De attractie is uniek dankzij de bewegende beelden, het gebruik van enge hologrammen, visuele- en geluidseffecten. Betreed dit enge avontuur enkel wanneer je dapper genoeg bent. Ben jij dapper genoeg, zet dan je 3D-bril op en ga op pad!

 

Boulevard Z: Apocalypse

 

Beleef je engste angsten en nachtmerries in deze bekende horror zone. Deze is uniek voor Spanje en kan je vinden op de hoofdstraat van het park.

Een kruispunt in New York wordt bezet door zombies en andere gedrochten die zeer grote honger hebben, hun menu bestaat uit menselijk vlees en bloed. Iedereen die dit kruispunt betreedt, zal nachtmerries beleven. Verzamel al je lef en betreed dit kruispunt, waar achter elke hoek vreselijke wezens schuilen.

Elke dag wordt afgesloten met een Halloweenparade. Dit evenement loopt van 3 oktober tot 7 november, op zaterdag blijft het park geopend tot 23 u en op 31 oktober zelfs tot 24.00 uur