Halloween 2015: Gardaland

Gardaland organiseert ook dit jaar een Halloween evenement. Dit zal doorgaan tijdens elk weekend in oktober en op 1 november. Op 3 oktober zullen gasten die zich verkleden als monster een grote korting krijgen op hun toegangskaartje. Het kaartje zal hen dan amper 10 Euro kosten.

 

Gardaland Magic Halloween is er klaar voor om voor angst en terreur te zorgen, maar ook een hoop plezier voor alle gasten die het park betreden van 3 oktober en elk weekend van de maand. Het angstaanjagende maar niet te missen evenement is terug: monsters, skeletten, zombies, vampiers, geesten, heksen en andere sinistere wezens werden uitgenodigd door Gardaland om mee te vieren.

Het park zal zoals gewoonlijk heel wat thema meekrijgen, de typische Halloween symbolen zullen aanwezig zijn: pompoenen, hooibalen en gigantische spinnenwebben zul je doorheen het ganse park terugvinden. Er is ook een erg eng kerkhof. In alle 30 attracties van het park kan je enge geluiden horen en bloederige verassingen terugvinden… Achter elke hoek kunnen enge geesten klaar staan om de gasten de daver op het lijf te jagen.

Maar de macabre sfeer van het engste en leukste evenement stopt daar niet! De magische live shows van het park zullen ook deel uit maken van het Halloween gebeuren, de gasten zullen enge emoties moeten doorstaan.

Welcome: It’s Halloween!

Enge, mysterieuze wezens zullen de gasten verwelkomen in het park aan de ingang… Wanneer de duisternis valt zullen ze in Gardaland ronddwalen.

Halloween Parade

Er is geen betere gelegenheid voor heksen, skeletten en allerlei monsters om zichzelf stijlvol voor te stellen. Een angstaanjagende parade zal door het park trekken onder de ogen van de bange bezoekers.

Even ontsnappen aan alle angstaanjagend grappen en enge schepsels kan in de nieuwste aanwinst van het park.

Oblivion – The Black Hole: de eerste Dive coaster van Italië en de langste van Europa. Gardalands nieuwe adrenalinevolle achtbaan met verticale duik is 42.5 meter hoog en 566 meter lang. Hij haalt een snelheid van bijna 100 km/u en heeft een First drop van 87°. De achtbaan is gelegen op een gebied van 13.000m2. Deze zone is gethemed naar een NASA gebied en bevat veel speciale effecten zoals licht, geluid en heel wat LED schermen. De gasten zullen beproefd worden in deze achtbaan, een ritje zal hen meenemen in een “zwart gat”.Wat het meest indrukwekkend element van deze achtbaan is. Een ritje van 100 seconden zit vol adrenalinevolle elementen, je zal het contact met de realiteit verliezen in de inversies.

Ook aan de jongste bezoekers is gedacht. Die kunnen genieten van een nieuwe 4D-film, die in juni in première ging in het park. Deze film is geïnspireerd op “Acorns Are Forever”. De film werd op maat gemaakt voor de effecten die je kan vinden in de Time Voyagers Cinema. Scrat volgt zijn eikel doorheen het verleden en de toekomst, hij reist telkens via een teletijdmachine.