Halloween 2023: Serengeti Park

Halloween in Serengeti Park is elk jaar bijzonder. Dit jaar wachten er zes horrorattracties op je, maar ook voor gezinnen zijn er leuke activiteiten terug te vinden.

 

Vanaf 7 oktober kan je elk weekend de nodige enge kriebels ervaren in het Duitse Serengeti Park. Voor de kleine gasten zijn er leuke doe-activiteiten, zoals het mysterieuze spookhuis, pompoen snijden, schminken, stenen schilderen en een monsterjacht!

Op 7, 8, 13, 14, 20, 21, 27 tot 31 oktober en 3 en 4 november vinden er nocturnes plaats. Deze dagen is het park geopend tot 22u. Vanaf 17u geldt er een gereduceerde avondtoegang die geldig is aan de kassa’s.

 

 

Spookhuizen

Doll-Town – vanaf 16 jaar

In de oude en verlaten poppenfabriek lijken de poppen tot leven te zijn gekomen. Al tientallen jaren heeft niemand meer een voet in deze fabriek gezet! De laatste mensen die deze “Lost Place” bezochten zijn tot op de dag van vandaag spoorloos verdwenen!

 

Dark Town- vanaf 16 jaar

Hier beleef je de totale duisternis. Je enige oriëntatie is een touw! Als je het loslaat, ben je verloren. De demonen zullen je te pakken krijgen!

 

Ghost Town- vanaf 16 jaar

Dit spookhuis is bezeten door een kwade aanwezigheid. Eens je dit betreedt is niets meer hetzelfde.

 

Clown Town – vanaf 14 jaar

Gekke clowns wachten op je in dit oude en verlaten circus. Zorg goed voor jezelf!

 

The Strangers – vanaf 14 jaar

De Strangers zijn vreemde wezens waarvan niemand weet wie ze zijn. Ze verschijnen uit het niets en verdwijnen weer. Wat ze meenemen is een deel van je ziel!

 

Alice in Halloween Town – vanaf 8 jaar

Ga met Alice mee naar de duistere wereld van Wonderland. Niets is hier nog zoals het ooit was!

 

Bron en foto: Serengeti Park