Halloween 2023: Mondo Verde

Halloweenliefhebbers kunnen ook dit jaar weer terecht voor een avondje griezelen tijdens The Villains in Mondo Verde. Halloween The Villains van Twilight Fantasy Productions & Mondo Verde is inmiddels een bekend begrip geworden. Dit jaar wordt het evenement al voor de achtste keer georganiseerd.

 

Wil je lekker gruwelen met Halloween? Dat gaat zeker lukken bij een bezoek aan The Villains. De wereldtuinen van Mondo Verde in Landgraaf worden getransformeerd in een onheilspellend gebied met een grote verscheidenheid aan scare zones en scare actors die je de stuipen op het lijf gaan jagen. Deze 8ste editie heeft 6 grote scare zones gebaseerd op het thema van deze editie: Unleashed Hell!

 

Scarezones

 

The Last Hope

Nadat een gigantische meteoor de wereld had getroffen en bijna alles had vernietigd, zwierven de overgebleven mensen door de woestenij, in een poging te overleven.

Wat de mensen niet wisten is dat de meteoor ook biologische stoffen meebracht en degenen die ermee in contact kwamen langzaam veranderden in niet-menselijke wezens met een bloeddorst!

Mensen zochten hun toevlucht en vonden die in een sektegroep: “The last Hope”. Alles leek goed te gaan… Maar wat als de dingen niet zijn wat ze lijken?

 

Joyland

Vladimir en zijn bende gekke clowns boekten groot succes met hun “Joyland”, een plek vol plezier, attracties en entertainment!

Maar met de opkomst van nieuwe parken en attracties leden ze grote financiële verliezen, en in wanhoop verkocht Vladimir zijn ziel en die van zijn bemanning aan de duivel.

Nu zijn ze terug… maar ze zijn niet meer zo vriendelijk!

 

 

Forest Creeps

Wat schuilt er in het bos? Wat zit er achter die bomen?

En durf je de grot binnen te gaan? 

 

Hellfire

Deze doorloopzone biedt u vermaak met vuurspuwers, vlammen en acteurs!

 

Cinema 666

De beroemde horrorfilmregisseur “Monthaire Lobb” nodigt je uit in zijn bioscoop!

Je kunt de films gratis bekijken of zelfs ontdekt worden als nieuw talent!

 

Hellraizer Maze

De poorten van de hel warden geopend en de Cenobieten hebben de controle overgenomen. Betreed deze maze, maar let op voor de sadistische schepsels.

 

Freak House

Een nieuwe indoorervaring! Wat voor freaks zitten er binnen? 

Deze indoorervaring heeft een beperkte bezoekerscapaciteit, daarom moet je een tijdelijk online ticket kopen! 

Klik hier voor meer informatie over de kaartjes!

 

The Funhouse

De leuke kermisattractie is een mooie afleiding om even plezier te hebben! Maar wij weten niet of je het nog zo leuk vindt als je binnen bent?!

*voor deze attractie wordt losse entree gevraagd aan de kassa van de attractie zelf.

 

Bron en foto: The Villains