Halloween 2022: Disneyland Paris

Vanaf 1 oktober 2022 kan je in Disneyland Paris terecht om Halloween te vieren. Tot en met 6 november 2022 kan je er genieten van de speciale shows en parades, uiteraard met een griezelige kantje.

 

Vier mee Halloween in Disneyland Paris tijdens het Halloween Festival. Vanaf 1 oktober 2022 nemen pompoenen, geesten en skeletten de 2 Disney-parken over en kan je er gezellig griezelen. In het park zal je heel wat slechteriken kunnen spotten zoals Maleficent, Kapitein Haak of Cruella De Vil. De parken krijgen een typische Halloween setting, die kindvriendelijk is. Er zullen speciale Halloween souvenirs beschikbaar zijn en ook in de restaurants zal je speciale gerechten terugvinden.

 

Mickey’s Halloween Celebration

Dit jaar kan je wederom genieten van Mickey’s Halloween Celebration. Dit spektakel is een combinatie van een parade en een show. De Disney-karakters tonen er hun mooiste Halloween kostuum en showen er hun coolste dansmoves. Ook de gewone parade, Disney’s Stars on Parade, zal nog door het park rijden.

 

Disney’s Halloween Nights

Op 29 en 31 oktober organiseert Disneyland Paris de Disney’s Halloween Nights. Tijdens deze 2 speciale avonden nemen de schurken en slechteriken het over. Enkele attracties blijven open tot 2u ‘s nachts. Ook zal je er kunnen genieten van de parade en op de foto kunnen met enkele karakters.

 

bron & foto: Disneyland Paris