Halloween 2022: Alton Towers

Het Alton Towers Resort viert dit jaar 15 jaar Scarefest. Speciaal voor deze editie opent het park vier spookhuizen maar denkt ook aan de jongere bezoekers met een familievriendelijk Halloweenfeest. Een van die spookhuizen wordt volledig nieuw.

 

Voor de jonge bezoekers heeft het park een goed gevuld programma bedacht. Bij Trick O’ Treat Town kunnen de kinderen snoepjes verzamelen. De dansers The Alton Ancestors organiseren een flash mob, in CBeebies Land vind een live show plaats en de tuinen van het park worden op magische wijze verlicht voor de Garden Lights Walk: Whispering Souls.

 

 

 Horrorattracties

Nieuw: The Invitation

In dit spookhuis nodigt het Lakeside Cemetery je uit voor een bijzondere ervaring. De vriendelijke begrafenisondernemer kijkt er naar uit om bezoekers te helpen afdalen naar de grafkamer waar ze hun laatste rustplaats kunnen kiezen. Maar sommige graven zijn al bezet en sommige zijn nog vrij…

 

 

The Attic: Terror of the Towers

In The Attic: Terror of the Towers gaan de bezoekers naar de zolder van de Alton Towers. Hier leeft de Governess. Zij wil volgens een legende haar dood wreken door de geest van onschuldigen te stelen.

 

Darkest Depths

Bezoekers hieraan gaan aan boord van het spookschip The Mutiny en varen naar donkere dieptes om hun zilverling te verdienen. Zeemeerminnen zullen hen proberen mee te sleuren in de oceaan terwijl ze de zwaarden van gemuteerde spookpiraten moeten ontwijken. Uiteindelijk zul je oog in oog komen te staan met de gewelddadigste legende van de zee… Het Kraken!

 

Altonville Mine Tours

Ontdek de legende van de Skin Catchers. Daal af in een recent heropende mijn, waar een duister geheim verborgen ligt.. Maar let op, de Skin Catchers willen je vel. Schoonheid zit vanbinnen, als de buitenkant er niet meer is…

Wil je het Alton Towers Scarefest bezoeken, dan kan dat op de volgende data:

Van 7 tot 9 oktober 2022 en van 14-31 oktober 2022, het park blijft op deze dagen geopend tot 21 uur.

 

Bron en foto: Alton Towers