Halloween 2021: Parque Warner Madrid

Ook in het Spaanse themapark Parque Warner wordt Halloween gevierd. Tijdens je bezoek kan je je moed testen in de spookhuizen, maar Parque Warner heeft ook kinderen veel te bieden. Voor hen is er een aangepast programma.

 

Tot 1 november kan er weer volop gegriezeld worden in het Spaanse pretpark Parque Warner. Op het programma drie spookhuizen, een scare zone, parades en een aangepaste ervaring voor de jonge bezoekers. Op 16, 23, 30, 31 oktober en 1 november blijft het park tot middernacht geopend.

 

Familievriendelijk

Doorheen de straten van het park kun je heel wat personages vinden, die samen met je Halloween willen vieren. Zo zullen de Looney Tunes, heksen en andere populaire superhelden hun opwachting maken met speciale kostuums.

Verder kunnen ze El Bosque Animado ontdekken, een speciaal kinderlabyrint dat door een fantasiewoud leidt waar de hazelnootheks leeft.

 

Voor de durvers

La Llorona

Het verhaal achter dit spookhuis gaat over een Mexicaanse vrouw die haar kinderen heeft vermoord. Nu is ze op zoek naar gezinnen om hetzelfde te doen met hun kinderen. Een gruwelijk verhaal voor een gruwelijke attractie. De maze heeft een lengte van 300 meter en verloopt gedeeltelijk outdoor.

Expedientes Warren

Bij het spookhuis Expedientes Warren werden nieuwe scenes toegevoegd. Deze zijn afkomstig zijn uit de films Annabelle en The Nun. De beroemde Artifact Room werd ook nagebouwd, de kamer waar objecten opgeslagen liggen van het Warren huwelijk.

Freddy Krueger: Una nueva Pesadilla

Hier betreed je het huis van het horrorpersonage Freddy Krueger. Je zult hier de leefruimte van het personage kunnen ontdekken.

 

Scare Zone

Ghost Town: Sjamaan-tovenaar Papa Legba zal alle geesten van de onderwereld oproepen om op Halloweennacht een portaal te openen tussen twee werelden. In het hart van het cowboydorp komen  Mexicaanse, Latijns-Amerikaanse en Amerikaanse horrormythen en legendes tot leven.