Halloween 2019: Walibi Belgium

Here comes horror… Maak je klaar voor de meest verschrikkelijke Halloween ooit in Walibi Belgium! Voor de twintigste editie van het Grootste en “Beste Halloweenevent van België”(*) heeft het pretpark heel wat nieuwigheden in petto. Eén ding is zeker: niet voor gevoelige zieltjes!

 

Van 12 oktober tot en met 3 november 2019 transformeert Walibi Belgium zich in een lugubere plek waar meer dan 350 bloeddorstige monsters de bezoekers in een ware nachtmerrie doen belanden. Voor deze feestelijke editie ziet Walibi het grootser dan ooit: negen spookhuizen, zes scare zones, vier shows en negen nocturnes.

 

Spookhuizen

 

(Nieuw) The House of Silent Jill (15€)

Spookhuis in samenwerking met YouTube-ster “Silent Jill”, voor wie zelfs de meest enge en spookachtige plaatsen geen geheimen meer kennen. Hiermee voegt Walibi een premiumervaring toe aan zijn Halloweenaanbod. Een bezoek aan dit spookhuis zal minstens 15 minuten in beslag nemen. Het wordt een unieke belevenis die alle angstcategorieën zal overtreffen, en bezoekers een intensere ervaring zal aanbieden. Om deze exclusiviteit te waarborgen, zullen er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar zijn.

 

(Nieuw) Nagulai (6€)

Nagula is een feestdag voor hindoes. Deze dag wordt meestal gevierd door getrouwde vrouwen doe de slangengod bedanken voor de gezondheid van hun kinderen. Maar deze demoon probeert jou te beheksen.

 

(Nieuw) The Curse of AMUN (6€)

Wie deze graftombe bezoekt loopt het risico vervloekt te worden.

 

Bloc H (5€)

Ontsnappen uit deze gevangenis met hoge beveiliging lijkt een onmogelijke taak. De gevangenen zelf hebben de pogingen al lang gestaakt. Ze zitten in hun cellen, maar zijn ze echt zo onschuldig als ze lijken? Bezoekers kunnen een kijkje nemen in hun gebouw, maar het is niet zonder gevaar. De rustige wandeling heeft al snel uit een huiveringwekkend einde… Komt iedereen er wel levend uit?

 

Quarantine

Opgelet, want in deze zone loert besmettingsgevaar achter elke hoek. Deze verlaten plek is volledig overgenomen door zombies. Hopelijk kan jij uit deze apocalyptische wereld ontsnappen…

 

Mine Blast (3€)

Durf jij de verlaten mijn van Lord Gazby betreden? Door een grote gasexplosie is niets in deze mijn nog wat het lijkt. Verbrande lichamen liggen overal te rotten, maar zijn ze wel echt dood? Treed binnen en probeer alvast heelhuids de uitgang te bereiken…

 

Blood Bar (5€)

Naar jaarlijkse gewoonte zal de Blood Bar de deuren openen. Durf jij een cocktail drinken met een horde bloeddorstige zombies in de buurt? Misschien is een reddingsvest dragen geen slecht idee … je weet maar nooit!

 

Panic House 4D

Deze horrorfilm in 4D zal je de longen uit jouw lijf laten schreeuwen. De monsters zullen nog nooit zo dichtbij geweest zijn…

 

(Nieuw) Trick or Treat

Kinderen kunnen in deze nieuwe maze, speciaal voor hen ontworpen, verborgen gevaren trotseren.

 

Op 12 en 13 oktober 2019 zijn de spookhuizen gratis MUV The House of Silent Jill.

 

Scarezones

 

  • Karma World
  • Exotic World
  • Fun World
  • District H
  • Metamorphobia
  • The Circus

 

Shows

 

Mystica by Aaron Crow, straffer dan ooit !

De wereldbekende illusionist Aaron Crow weet iedereen met verstomming te slaan. Met zijn gewaagde acts wist hij het al te schoppen tot de halve finales van America’s Got Talent en Britain’s Got Talent. Tijdens Halloween zal hij meerdere malen per dag zijn adembenemende show opvoeren waar magie, illusies, stunts en het publiek centraal staan. Kan jij jouw angsten overwinnen?

 

Skull Stage

Dance Or Die bij deze show!

 

Circus Show

Wat er zich achter de schermen van dit gruwelijke circus afspeelt blijft meestal verborgen voor het grote publiek. Hopelijk word jij niet het slachtoffer van hun nieuwste act!

 

Magic Show

Blijf even zitten en geniet van deze leuke Magic Show met de kinderen. De verschillende trucs van deze gekke goochelaar zullen hun monden doen openvallen van verbazing!