Halloween 2019: The Horror Zone

The Horror Zone zal ook dit jaar doorgaan in de Nederlandse gemeente Best. Dit Halloweenevenement wordt georganiseerd door 130 vrijwilligers.  Dit jaar staat het evenement in het teken van de apocalyps in het jaar 2073. The Horror Zone is open op 8,9,15,16,22 en november 2019 en dit van 19 tot 23 uur.

 

Verhaal

 

Het is het jaar 2073. Sinds de Apocalyps van ‘73 is de wereld zoals jij hem kent vergaan. Dingen die als vanzelfsprekend worden ervaren zijn verloren gegaan en er is geen enkele vorm van orde te bespeuren. Verschillende groepen en individuen vechten al jarenlang om overleving en heerschappij in deze donkere, ijskoude wereld die geen genade kent. Als alles weg is, zal de ware aard van de mens naar boven komen. Jager of prooi, kies jouw pad en overleef!

 

The Power Plant

Elektriciteit is erg schaars, maar maakt het een stuk makkelijker om te overleven.

Als onderdeel van een groep elektriciteitszoekers ga jij op zoek naar de laatste restanten van deze kostbare grondstof.

Wees op je hoede, je bent niet de enige…

 

The Ravens’ Nest

Een van de overlevende groepen van de Apocalyps zijn the Ravens. Deze ruige bende heeft zijn naam te danken aan al het blinkende (en roestige) staal wat ze jatten om ruige moordmachines te bouwen.

Met ronkende motoren plunderen ze alles wat ze tegenkomen en sparen ze niemand. In deze attractie infiltreer je in het honk van the Ravens.

Weet jij levend te ontkomen?

 

Shadow Seekers

In de duisternis van de bossen heeft zich een gemuteerd monster ontwikkeld dat zich voedt met elk levend wezen wat het bos betreedt.

Om deze Shadow Seekers binnen de bosgrenzen te houden, zal het eens in de zoveel tijd tevreden gehouden moeten worden…

Met wat levend aas!

 

Central War Zone

Tussen de attracties door ben je nergens veilig.  Wees op je hoede voor de ronddwalende individuen die het centrale plein bezetten, terwijl je geniet van een hapje en een drankje bij onze Horror-Bar. Kom je ook proeven van ons eigen bier “Bloodthirst”?

 

Horror Show

Kom achter de oorzaak van de wereldverwoestende ramp van 2073. Tijdens deze spectaculaire illusieshow ben jij getuige van het einde van de wereld.

Word jij een van de overlevenden?

 

 

Informatie over tickets