Halloween 2019: Plaswijckpark

Heb jij ook weer zin om te komen griezelen dit jaar? Plaswijckpark is tussen 19 en 27 oktober weer helemaal in Halloween thema. Bekijk de spoken, heksen en pompoenen door heel het park! Laat je schminken als een griezel, maak leuke Halloween knutselwerken en ga op spokenjacht met de Spokenspeurtocht!

 

Griezelavonden

De heks van Plaswijckpark is ontsnapt uit de Uitkijktoren. Met al haar krachten heeft zij het park betoverd. Alles in het park is tot leven gekomen en alle dieren en attracties hebben het park overgenomen. Durf jij het aan om Plaswijckpark te betreden en de betovering te verbreken?

 

Woensdagavond 23 oktober 2019 – 18.00 – 21.00 uur (adviesleeftijd tot 7 jaar)

Deze avond is ingericht voor onze kleinere griezels. Luister naar spookachtige verhalen, ga op heksenjacht, ontsnap aan al de Halloween horror in de binnenspeeltuin en kijk of jij de betovering kan verbreken!

 

Vrijdagavond 25 oktober 2019 – 19.00 – 22.00 uur (adviesleeftijd 7+ jaar)

Wil jij eens echt goed schrikken? Ren door de spooktunnel, wordt achternagezeten door boze piraten en behekste bomen en schreeuw het uit in de Spookzolder. Kijk of jij kan ontsnappen aan de betovering van Plaswijckpark! Durf jij het aan?

 

Let op! De Rotterdampas, abonnementen en reguliere tickets zijn niet geldig tijdens de griezelavonden.

 

Ticketprijzen

Early bird – 6,50 euro (9 september tot en met 15 september)

Regular ticket – 7,50 euro

Late ticket – 8 euro