Halloween 2019: Movie Park Germany

Het is weer die tijd van het jaar, de griezels komen weer uit hun holen. Het Halloween Horror Festival 2019 neemt de bezoekers mee naar de angstaanjagendste plek ter wereld. Meer dan 20 dagen lang Horror Highlights met een nieuw horrorhuis, 4-D-film, closing show en nog veel meer festivalstemming liggen op de loer in de donkerste hoeken van het park.

 

Een gerenoveerd horrorhuis en een nieuwe 4-D-film zullen er ook dit jaar weer voor zorgen, dat de bezoekers de haren ten berge rijzen. Voor het eerst in de geschiedenis van het meermaals bekroonde Halloween Event worden alle evenement dagen op gruwelijke wijze afgesloten met een closing show, die het park in een toneel van gruwel verandert. Vanwege het grote succes van de afgelopen jaren heeft Movie Park Germany besloten om op 8, 9 en 10 november de Halloween-evenementdagen voor alle gasten met drie dagen te verlengen. Dit biedt in totaal 23 Halloween-dagen!

 

Scarezone

Horrorwood Studios

De donkere lucht buigt dreigend over de eens zo glamoureuze filmsets. De stank van moder ligt in de lucht, vervormd geschreeuw doorbreekt de stilte van tijd tot tijd. Lange tijd werd gedacht dat de horrorwezens op het bioscoopscherm fictie waren – maar in de HORRORWOOD STUDIOS zijn ze allang een bloedige realiteit geworden. Allerlei monsters uit de filmgeschiedenis drijven daar hun onheil op zoek naar hun volgende slachtoffers. Hun favoriete jachtterrein ligt direct achter de eens zo krachtige studiopoort van de HORRORWOOD STUDIOS – betreed het op eigen risico!

Alleen in het NICKLAND slaagden de overlevenden erin een monstervrije zone in te richten. Hier kunt je jouw zenuwen een adempauze geven. Als je hier nog steeds niet genoeg spanning kunt krijgen, ga met je vrienden op pad in de duisternis van de Rocky Mountains…

 

The Dead West

Een spookstad midden in het Wilde Westen: door een reeks bloeddorstige duels en invallen is deze plek verlaten – maar allesbehalve onbewoond. Gebouwd op een oude Indiase begraafplaats, was de stad vervloekt: iedereen die hier sterft, is veroordeeld om voor eeuwig onder de levenden te wandelen. Gevangen in hun lot spugen de verloren zielen van cowboys, bandieten en indianen door de straten en saloons met één doel: wraak nemen op de levenden.

Gekweld geschreeuw uit de saloon, verse sporen van bloed in het zand en een showdown die het allemaal heeft: slechts heel weinig ontsnappen levend uit deze spookstad. Tussen de herrezen doden uit de 18e eeuw wacht er de absolute sensatie in de Terror-Tower voor jouw. Wil je ontsnappen aan de verdoemenis van het Westen? Laat je via hypnose door de castingdirecteur “Stephan Nölle” dircet in de Warsteiner-saloon ontvoeren naar een nieuwe horror filmset. Als je geen rol krijgt, loop je het risico om in ijzer en eeuwige verdoemenis te verbranden!

 

Fear Pier (Santa Monica Pier)

Welkom op de horror-kermis, waar spanning, angst en afschuw op de agenda staan! Kom binnen en laat je magen worden gedraaid door onze absurditeiten: tussen de klanken van een ontmoedigd draaiorgel drijven griezelige showmannen, levende poppen en verachtelijke clowns in bloedige fijn geribbelde onderhemden hun onheil. Ervaar hoe de grenzen tussen fantasie en werkelijkheid, deze wereld en daarbuiten je zintuigen vervagen en vertroebelen. De horror onder de open lucht is best over het hoofd tijdens een ritje op het reuzenrad – maar pas op: er zijn geruchten dat de ene of de andere bezoeker van de kermis nooit meer naar beneden is gekomen en nog steeds zijn rondes doet. Durf jij de angstaanjagende horror kermis binnen te stappen?

 

Spookhuizen

Hostel – 18+

Van het ‘Red Light District’ in Amsterdam, via het schijnbaar ongevaarlijke hostel ergens in Slowakije tot aan de martelkamers op een verlaten en verwaarloosd fabrieksterrein beleven de bezoekers 20 verschillende scènes in de chronologie van de bekende film.

 

Circus Of Freaks (vanaf 16 jaar)

Het circus is geopend! In het Circus of Freaks staat je een geheel nieuw evenementenprogramma te wachten. Maar let op: er wordt gezegd dat wie deze circustent binnengaat, er nooit meer uitkomt. Hoor je dat gelach? Snel, de voorstelling is begonnen! Je wilt toch niets missen van de clowns, de dansers en de acrobaten. Wacht eens even… Is dat werkelijk gelach? Of is het geschreeuw…

 

Insidious 2 (Horrorlabyrinth, vanaf 16 jaar)

Nadat de familie Lambert hun zoon uit zijn coma terug konden halen, waanden zij zich eindelijk veilig en geloven ze dat ze hun verdere leven ver van demonen en duistere machten kunnen leiden. Dit loopt echter helemaal mis wanneer een van de psychopathische demonen van Josh, de vader van het gezin, bezit van hem neemt. Begeef je op een zenuwslopende reis in een parallelle wereld vol angst en verschrikkingen en probeer het wrede geheim van deze familie te ontrafelen. Maar wees op je hoede, de door demonen bezeten Josh is op een bloeddorstige rooftocht en hij deinst voor niets terug…

 

Wrong Turn – nieuw 2018 – (Vanaf 16 jaar)

Net als bij de eerste film uit de Wrong Turn-serie, wordt ook hier een veronderstelde afkorting de gasten in Movie Park fataal. Ze verdwalen in de bossen van West Virginia en vallen ten prooi aan bloeddorstige kannibalen. Zoals altijd zijn de handelingen uit de film door DEKOWERK & IDEEWERK uit Mülheim zeer gedetailleerd uitgewerkt in 22 verschillende scenes. Naast de bekende highlights uit het eerste deel van de film zijn er ook nog een aantal aanpassingen en nieuwe series toegevoegd, zodat de verhaallijn van Wrong Turn naadloos overgaat in de gigantische coulisse van het voormalige ‘ICE AGE Adventures’. Het verhaal begint bij een lounch tankstation, gaat dan verder langs een 10 meter hoge waterval en eindigt in de afgezonderde hut van de angstaanjagende bosbewoners.

 

The Slaughterhouse – powered by Meatfactory Inc. (Vanaf 16 jaar)

De grenzeloosheid van de consumptiemaatschappij en een zeldzame virusbesmetting bij alle dieren in de voedselketen zet een gewetenloos bedrijf aan tot een ongelofelijk idee: mensenvlees als handelswaar! De Meatfactory Incorporated heeft zich als nieuwe tak binnen de voedingsmiddelenindustrie gespecialiseerd in de verwerking en de verkoop van menselijke lichaamsdelen. Volg vandaag nog een rondleiding door de nieuwe productielocatie en bekijk ter plaatse de vier productiestappen van deze bloederige business… Maar let op, de mateloze hebzucht naar luxegoederen drijft het management van Meatfactory Inc. tot steeds nieuwere en vreselijkere inkooptactieken.

 

Project Ningyo

“Zijn jullie klaar voor de eeuwigheid?” Dit is de vraag die de bezoekers van het nieuwe ‘Project Ningyo’ horrorhuis zich mogen stellen, waarna ze al hun moed bij elkaar mogen rapen! In de hernieuwde horrormaze zullen de bezoekers de list van het bedrijf, dat met zijn producten eeuwige schoonheid en jeugd beloofd, van gevaarlijk dichtbij kunnen doorzien. Maar wat is het geheim achter deze duivelse belofte en welke andere lijken heeft het bedrijf nog in de kast? De bezoekers krijgen de unieke kans de laboratoria te bezichtigen en een spannend inzicht te krijgen in de productie van het geheime jeugdserum. Maar slechts de moedigste onder de bezoekers zullen het geheim kunnen ontrafelen.

 

Campout (Outdoor Horrorlabyrinth, vanaf 12 jaar)

Gezellige tijden in het bos, gemeenschappelijke uren bij een knapperend kampvuur met lekker stokbrood – dat roept herinneringen op aan de laatste grote campingbelevenis van iedere avonturier… Toch is er van deze wildernisromantiek in ons kamp niet veel meer te bespeuren.

 

The Walking Dead Breakout (horrorlabyrinth, vanaf 16 jaar met toeslag van 5 € in het park)

Stort je samen met een groep andere nietsvermoedende overlevenden dwars door een door zombies overgoten gebied op zoek naar een veilige plek. Maar pas op, want achter elke hoek staat een Walker verstopt met als enige doel de slachtoffers te doden. Echte acteurs, de nieuwste technologieën en locaties de je meevoeren naar de verschillende The Walking Dead seizoenen, zorgen in The Walking Dead Breakout voor een authentieke en intense live-ervaring.

 

Shows

Max Bering: Mysterieuze overlevende met muziek aan boord

De reizende muzikant, die zichzelf Max Bering noemt, werd aan het begin van de catastrofe dagenlang blootgesteld aan nucleaire regen – en bleef op mysterieuze wijze ongedeerd. Tegenwoordig zwerft hij tussen gemuteerde beesten en andere gevaren in de woestenij van safe zone naar safe zone en laat de overlevenden voor korte tijd hun zorgen vergeten. Sommigen zeggen dat hij een pact heeft gesloten met de duivel, omdat zijn beat echt moorddadig is!

 

De geestenbezweerder

Stephan Nölle, de nieuwe Casting Director van Horrorwood Studios, neemt de kandidaten mee naar de open casting in de Warsteiner Saloon om de (nachtmerrie-)wereld van bekende horrorfilms te betreden. Welke rol denk je dat bij jou past…..? Deze hypnose show vindt 3-4 keer per avond plaats, exacte showtijden in de salon en op de showtijd flyers!