Halloween 2019: Mondo Verde

Halloweenliefhebbers kunnen ook dit jaar weer terecht voor een avondje griezelen tijdens The Villains in Mondo Verde. Halloween The Villains van Twilight Fantasy Productions & Mondo Verde is inmiddels een bekend begrip geworden. Dit jaar vieren zij het vijfjarig jubileum.

 

 

Op 25 en 26 oktober 2019 is het weer volop griezelen in Mondo Verde, tijdens Villains V. Dit event is ondertussen aan haar vijfde editie toe en meer en meer fans vinden hun weg naar dit griezelavontuur.

Elk jaar kan je op het 25 hectare grote domein nieuwe scarezones ontdekken. Dit jaar zijn dat: The Mine, Black Forest, Fear, Devil Night: The Crows, The Villains, The Haunted Dollhouse en Fairground of Dread.

Ook op de paden zal je niet meer veilig zijn, overal in het park kan je zogenaamde walking actors vinden. Deze zullen je aan het schrikken brengen en zullen met plezier met je op de foto gaan.

Verder kun je natuurlijk je maag versterken met een hapje en een drankje bij de verschillende horecagelegenheden in het park en leuke Halloween-goodies scoren bij de marktkraampjes. 

Op zaterdag 26 oktober kun je vanaf 24:00 tot 02:00 ook nog even feesten met de Villains bij de speciale afterparty met DJ Jules van Hest, en een leuke foto maken bij The Villains Photobooth! Dit alles vindt plaats in het feestgebouw “Hell Hambra”.

Zones:

The Mine: Onder mysterieuze omstandigheden verdwenen er steeds meer mijnwerkers in de mijn. Hij werd gesloten, maar wat is er gebeurd met die mijnwerkers? Durf jij het aan om een kijkje te gaan nemen?

Fairground of Dread: Deze kermis was ooit drukbezocht, maar het verval sloeg toe en het trok dood en verderf aan…Ga je mee naar de kermis? Het word vast een hele leuke avond!

Devil Night “The Crows”: Spectaculaire vuurspuwers performance! Tijdens Devil Night staat alles in vuur en vlam. De doden worden tot leven gewekt en hun ziel wordt verbonden met een kraai! (gebaseerd op de film “The Crow)

Fear!: De angst overheerst in dit duistere doolhof waar je niet weet wat je tegen kunt komen..

The Haunted Dollhouse: Nieuwe indoor zone! Maar liefst 2 etages! Dit sinistere poppenhuis opent zijn deuren voor alle liefhebbers van poppen etc. Kom je ook spelen?

Black Forest: Demonische rituelen vinden plaats in het bos, uitgevoerd door heksen, zwarte weduwen, en andere boswezens. Zin in een gezellige boswandeling?

The Villains: Je kunt ze overal tegenkomen in het park, voor leuke schrikreacties en fotomomenten!

*Op vrijdag 25 oktober is er geen afterparty, wel is er de photoshoot met alle actors om 00.30u!


The Villains staat bekend om zijn unieke scare actors en staat garant voor een gruwelijke topavond! Dit event mag verkleed bezocht worden, alleen zijn (nep)wapens en maskers niet toegestaan!

 

Een kaartje kost €22.95 per avond of je kan een combi ticket nemen aan €39.95

 

The Little Villains!

Halloween The Little Villains! – 3e editie 19 oktober 2019!
Voor alle kleine Halloween fans organiseren wij dit jaar weer Halloween “The little Villains”!

Om 18:30u opent Mondo Verde zijn deuren voor een leuke en spannende wandeling door het park!

Op verschillende plaatsen in het park zullen er griezels en Halloween gerelateerde activiteiten aanwezig zijn.En deze editie komt er zelfs een optreden bij van een illusionist…oeh spannend!

Tevens zijn er enkele marktkraampjes aanwezig voor lekkernijen en Halloween spulletjes, en kunnen de kids zich laten schminken in Halloween style!

De attracties van het park zijn ook geopend! Oh ja, je mag een zaklamp meenemen ( spannender natuurlijk zonder) en lampionnen zijn ter plekke verkrijgbaar!

We sluiten de avond af met een Halloween Costume Contest in feestgebouw Al Hambra!

Het kind met het mooiste/ origineelste Halloween Costume wint een mooie prijs! Kom dus verkleed naar dit leuke evenement!

Deelname aan “The Little Villains“ is voor kinderen vanaf 3 tot 12 jaar en onder begeleiding van ouder(s)/verzorgende.

* Dit event valt buiten de reguliere openingstijden van het park, jaarkaarthouders dienen daarom ook een ticket te kopen.