Halloween 2019: Avonturenpark Hellendoorn

In oktober is Avonturenpark Hellendoorn omgetoverd tot Heksendoorn, hét Halloween evenement voor jong en oud. Het park is prachtig versierd en er vinden tal van extra activiteiten plaats. Bemachtig een heus heksendiploma, bezoek de grappige show van Kareltje, Jasmijn en Odelia, laat je verrassen door de magische goocheltrucs in de Magical Discovery Show en betreed de spannende spookhuizen. Op 19 en 26 oktober vinden de unieke Halloween avonden plaats, die vanaf 19.30 uur extra eng worden tijdens het Screams evenement.

 

 

Opperheks Odelia en de Heksenschool

Opperheks Odelia zwaait in oktober de scepter in Avonturenpark Hellendoorn! Aan de poort verwelkomt ze samen met haar vrolijke heksenvrienden alle gasten. Bovendien komt ze een paar keer per dag op bezoek in Dreumesland, het gedeelte speciaal voor kinderen tot 120 cm. Ze begroet de kinderen vriendelijk, samen met haar heksenvrienden. Kinderen die een officieel hulpje van Odelia willen worden, kunnen hun heksendiploma behalen op De Heksenschool! Tal van avontuurlijke opdrachten staan hen te wachten, waarbij ze allerlei obstakels moeten overwinnen. De Heksenschool is een overdekte activiteit en leuk voor jonge kinderen.

 

Shows

Laat je verrassen door de magische goocheltrucs en gave effecten in de energieke Magical Discovery Show of geniet met het hele gezin van de nieuwe muzikale show van Kareltje en Jasmijn, waarin heks Odelia een glansrol heeft. De shows worden dagelijks meerdere malen opgevoerd en zijn geschikt voor jong en oud.

 

Spookhuizen

In het park zijn drie spannende spookhuizen tegen betaling te bezoeken. In het Horror Hotel waan je je in een doodeng hotel, in het Death Lab wachten gemuteerde patiënten op je en in House of Witches stikt het van de boosaardige bewoners.

 

Het Horror Hotel is de iedere dag geopend, terwijl Death Lab en House of Witches tijdens de avondopenstellingen te bezoeken zijn voor de echte durfals. Tickets a € 4,- per spookhuis kunnen in het park gekocht worden of koop online een combiticket voor € 10,- waarmee je alle drie de spookhuizen kunt betreden.

 

Heksendoornavonden – 19 en 26 oktober tot 19.00 uur

Wie geen genoeg kan krijgen van Heksendoorn kan op zaterdag 19 en 26 oktober tot 19.00 uur in het park blijven. Tussen 17.00 en 19.00 uur lopen er griezels rond, waardoor het iets spannender wordt. Wordt de spanning voor de kinderen toch iets te veel, dan kan Odelia’s Toverstafje ingezet worden. Met dit toverstafje, verkrijgbaar op diverse plekken in het park, houden kinderen de griezels op afstand en bepalen zij zelf hoe spannend het wordt. Tijdens de Heksendoornavonden zijn alle spookhuizen geopend en wordt de avond spectaculair afgesloten met een vuurwerkshow om 19.00 uur (o.v.v. weersomstandigheden).

 

Screams – 19 en 26 oktober vanaf 19.00 uur

Na de spetterende vuurwerkshow die rond 19.00 uur begint, zijn meer dan 150 engerds wakker geworden die jou de stuipen op het lijf zullen jagen. Je komt ze tegen in de speciale Scare Zones, zoals The Ring, Zombie Escape, Bloody Underground en het nieuwe Pirates Bay. In het oude landhuis wordt een indrukwekkende horrorshow opgevoerd en daarnaast zijn er drie spookhuizen tegen betaling te bezoeken. Ondertussen zet de DJ het park op z’n kop. Tijdens Screams beleef je angstaanjagende uren tot 22.00 uur. De adviesleeftijd voor Screams is 12+.

 

De Heksendoornavonden en Screams zijn te bezoeken met een Avonturenpark Hellendoorn dagticket. Met dit dagticket heb je toegang van 10.00 uur tot 22.00 uur en bepaal jezelf hoe lang je blijft. Abonnementhouders hebben gratis entree.