Halloween 2018: Tivoli Friheden

Voor het tiende jaar op rij wordt in het Deense pretpark Tivoli Friheden een Halloweenevenement georganiseerd. Dit jaar blijft het park tijdens deze dagen tot 21 uur geopend, een uurtje langer dan de voorbije jaren.

 

In de herfstvakantie, van 13 tot en met 21 oktober, zal Tivoli Friheden heropenen voor Halloween. Tijdens deze griezelige vakantie is het park prachtig ingericht met decoraties zoals spinnenwebben, duizenden pompoenen en prachtige verlichting. Dit jaar zijn het vooral de heksen die hun weg naar het park gevonden hebben. Eens de duisternis valt over het park komen monsters en andere enge wezens tot leven, die zelfs de dapperste bezoekers angst zullen aanjagen.

Tivoli Friheden zal voor het eerst de hele periode lang avondopeningen kennen en telkens tot 21 uur geopend zijn. Het park zal dan prachtig verlicht worden met paarse en oranje verlichting.

In het nieuwe spookhuis Det Makabre Madhus, betreden bezoekers een restaurant waar een barbaarse slager en een sinistere barman hen opwachten.