Halloween 2018: Schloss Turn

Dit jaar keert het grootste Halloween spektakel van Beieren terug naar Schloss Thurn. Nieuwe attracties, shows en horror-doolhoven wachten op je tussen 27 oktober en 1 november in dit Duitse parkje.

 

van 27 oktober tot 31 oktober is Shloss Thurn geopend van 11u tot 23u en kan de ganse familie hun gading vinden in het uitgebreid Halloweenaanbod. Alle attracties zijn op deze dagen geopend tot 17u en er is een uitgebreid showaanbod te vinden in het park. Op 1 november is het park enkel geopend tot 18u, maar kan je wel nog genieten van de Halloweensfeer.

voor de kinderen zijn er verschillende extra attracties waaronder een hoogteparcours, een bull ride en een familiedoolhof “Bewitched III”. Voor de durvers zijn er verschillende doolhoven en scarezones te vinden waaronder “The Prison”, “The Wild Bunch Nightmare Returns” en “The Forrest – Experience of Fear”. Daarnaast hebben de achtbaan, de vrijeval toren en de kettingmolen een Halloweensausje over zich gekregen.

 

Tot slot stelt het park ook nog een indrukwekkend showprogramma voor met een vuurshow, een illusieshow van Sebastian Nicolas en een Halloween Horror Stunt Show. Daarnaast is er ook live muziek met als hoogtepunt een After-Shock-Party op 27 en 31 oktober met muziek van LauschRausch tot 1u ’s nachts.

Tickets voor dit evenement zijn online verkrijgbaar vanaf €16.5 voor kinderen tussen 3 en 11 jaar en €18.5 voor volwassenen.

 

 

Bron: Schloss Thurn